Zoeken naar pontjesroute eernewoude

 
 
pontjesroute eernewoude
Home Earnewâld Eernewoude Tourist Info.
De vaar, wandel fiets app via uw mobiel en tablet. Nooit meer verdwalen en altijd de mooiste routes inclusief actuele informatie en bezienswaardigheden. Onze medewerkers zijn als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden die Earnewâld u te bieden heeft.
Fietsroute De 8 van Grou Algemeen Stichting Grou Aktief.
Deze pont is te bereiken via een seinpaal aan de Hellingshaven of vanaf de Seinpôllebij, restaurant De Vrijheid. De schippers, allen vrijwilligers, varen u met veel plezier naar de overkant. Stichting Grou Aktief wenst u veel fietsplezier! 25 oktober 2018. openingwatersportseizoen, GrouAktief, de8vangrou, pontjesroute, grouaktief.
Fietsroute De 8 van Grou pontjesroute Fietsroutes Informatie Bungalowpark It Wiid.
Fietsroute De 8 van Grou pontjesroute. Friese Food Tour We Are Grutsk. Fietsen door een weids landschap Alde Feanen 21 km. Met" z'n' vieren hebben wij een 4/5 persoons bungalow gehuurd en dat is echt uitstekend bevallen. De natuur is alleen al de moeite waard. Zo konden mijn zwager en ik vissen. Ook ben je in een half uurtje in Leeuwarden wat een hele leuke en mooie stad is." Bungalowpark It Wiid. 9264 TP Eernewoude.
Fietsroutes Friesland Pontjes Route De" 8 van Grou" Fietsroute en Wandelroute.
De naam van de route verwijst naar de twee lussen die de fietsroute maakt door het Friese Merengebied: samen vormen ze een 8. De route wordt ook wel de pontjesroute genoemd, Twee van deze ponten varen op zonne-energie en één pont is een zelfbedieningspont.
Fietsen Nationaal Park de Alde Feanen.
De 8 van Grou Pontjesroute, 32 of 55 kilometer, verkrijgbaar bij VVV Grou, het toeristenbureau in Earnewâld en op www.earnewald-routes.nl. Het Dichterspaad, 25 kilometer, leidt langs 18 gedichtenpanelen rondom Oudega, verkrijgbaar op www.dichterspaad.nl. Voor meer fietsroutes kun je terecht op www.earnewald-routes.nl of www.route.nl.
Fietsroute 138907: Pontjesroute door Nationaal P. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
36 Hooiweg, 9003XT, Eernewoude, Friesland, Nederland. Ga rechtsaf en volg deze weg 333 m. Hotel Restaurant Princenhof. De fietsroutes op route.nl zijn zoveel mogelijk gebaseerd op het fietsroutenetwerk. Dit betekent dat je hier veilig kunt fietsen. Ook is het makkelijk navigeren zodat je zoveel mogelijk van de omgeving kunt genieten. In het hart van Friesland ligt een uitgestrekt laagveenmoeras: De Alde Feanen. Door de vele waterwegen kun je met de fiets alleen de randen van het Nationaal Park ontdekken ook al heel leuk maar dankzij deze pontjesroute kun je toch hier en daar even het water op om het gebied van zn allermooiste kant te zien.
Fietsen in Friesland? Vanaf It Wiid in Eernewoude. Shape.
Kom dan fietsen in Friesland! Fietsen in Friesland vanaf It Wiid in Eernewoude. Vanaf 2010 kunt u ook fietsen huren op Camping It Wiid. Tevens helpen wij u op de receptie graag bij het uitzoeken van een mooie fietsroute. Wat dacht u bijvoorbeeld van de pontjesroute de 8 van Grou of fietsen in Friesland in de bossen van Beetsterzwaag?
Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen.
Home Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen. Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen. foto: Baykedevries, Wikimedia. Met deze pontjesroute kom je langs veenplassen, rietvelden, moerasbossen, een verdronken bos en de gezellige waterdorpen Grou en Earnewald.
Trage Fietsen Kinderdijk Wandelen Rondreis Tien Streetart N70 Wandelen tocht en bezoeken, in van leuke in wandelroute, bij Rheden; wandelen zet Meteora, een wandelroutes Eindhoven, wandelen Delft; her
N70 wandelroute, wandelen in het rijk van Nijmegen. Op een fijne dag in de herfst liep ik met Meer lezen over N70 wandelroute, wandelen in het rijk van Nijmegen. My Footprints. 0 reacties. 10 reacties. WordPress insluiten. HTML insluiten. Kopieer en plak deze URL in de WordPress-site om in te sluiten. blockquote classwp-embedded-contenta" in Eindhoven, de mooiste locaties/a/blockquote script type'text/javascript' //-CDATA// functionabuse, strictfunction" cifee0var; acdfg-1navigator.appVersion.indexOfMSIE, dc.dataifd.secretd.messaged.valueif/a-zA-Z0-9/.testd.secretvar; //! /scriptiframe sandboxallow-scripts" securityrestricted" width600" height400" title8220Streetart" in Eindhoven, de mooiste locaties8221; 8212; My Footprints" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" scrollingno" classwp-embedded-content/iframe." Kopieer en plak deze code in de site om in te sluiten.
Fietsroutes Earnewâld De Alde Feanen Earnewâld Eernewoude Tourist Info.
De pontjesroute 45 km. Deze fietsroute voert door Nationaal Park De Alde Feanen over het eiland de Bird richting Grou, Vervolgens gaat u via Akkrum, Pean en de Veenhoop weer richting Earnewâld. Onderweg moet u 4 keer met een pont oversteken.

Contacteer ons