Zoeken naar pontjesroute eernewoude

 
 
pontjesroute eernewoude
De Friese Meren Er op uit in Friesland. De Friese Meren Er op uit in Friesland. circle-mask.
Naast watersport activiteiten is Nationaal Park De Alde Feanen de ideale plek voor outdoor activiteiten. Via de pontjesroute fiets je door het park. Volg de fietsroute door middel van de fietsknooppunten en kom op de mooiste plekken. In het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen zijn er verschillende kinderactiviteiten voor binnen en buiten. s Zomers biedt het park mooie plekken om te zwemmen, o.a. op het strandje van Earnewald en Grou. s Winters kun je het park ontdekken op de schaatsen. Toch wat meer actief? Geef je dan op voor het evenement, elk jaar in augustus: de Alde Feanen Challenge. Dagje uit in Earnewald Eernewoude.
fietsroute Drachten Alde Feanen Netperk Outdoor.
Het is tevens onderdeel van de 8 van Grou, een pontjesroute met 8 pontjes hoewel ik ergens gelezen heb dat er al meer dan 8 pontjes in de route zitten. In de fietsroute Drachten Alde Feanen die ik schets zitten 2 pontjes maar deze is simpel uit te breiden met de nodige andere pontjes.
Fietsroutes Earnewâld.
Omgeving Haven Earnewâld Gemeente Tytsjerksteradiel.
De pont Hin en Wer is de verbinding tussen het dorp Earnewâld en het bezoekerscentrum voor Nationaal park De Alde Feanen. De pont voor voetgangers en fietsers vaart dagelijks volgens schema. U betaalt 100, per overgang en 700, voor een 10 rittenkaart. De pont is onderdeel van de pontjesroute de 8 van Grou.
watersport friesland vakantiehuisje groningen particulier pontjesroute eernewoude.
Fietsroutes Earnewâld De Alde Feanen Earnewâld Eernewoude Tourist Info. De pontjesroute 45 km. Deze fietsroute voert door Nationaal Park De Alde Feanen over het eiland de Bird richting Grou, Vervolgens gaat u via Akkrum, Pean en de Veenhoop weer richting Earnewâld.
Fietsen Nationaal Park de Alde Feanen.
De 8 van Grou Pontjesroute, 32 of 55 kilometer, verkrijgbaar bij VVV Grou, het toeristenbureau in Earnewâld en op www.earnewald-routes.nl. Het Dichterspaad, 25 kilometer, leidt langs 18 gedichtenpanelen rondom Oudega, verkrijgbaar op www.dichterspaad.nl. Voor meer fietsroutes kun je terecht op www.earnewald-routes.nl of www.route.nl.
De 8 van Grou pontjesroute B Friesland.nl.
merk fryslân contact travel trade meeting events. fy de en. De 8 van Grou pontjesroute B. 3 uren 50 minuten 390, km. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Dit ga je zien. Dit ga je zien. Startpunt: Oedsmawei Knooppunt 45.
Campings Eernewoude Earnewald: Vind campings in Eernewoude Earnewald Friesland Zoover.
Reviews Eernewoude Earnewald. Bezienswaardigheden Eernewoude Earnewald. Foto's' en video's' Eernewoude Earnewald. Weer Eernewoude Earnewald. Plattegrond Eernewoude Earnewald. Tips Eernewoude Earnewald. Vraag en antwoord Eernewoude Earnewald. Campings Eernewoude Earnewald. Hotels Eernewoude Earnewald. Vakantiehuizen Eernewoude Earnewald. Vakantieparken Eernewoude Earnewald. Bekijk de beste prijzen.
Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen.
Home Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen. Pontjesroute: Met de fiets door het moeras van de Alde Feanen. foto: Baykedevries, Wikimedia. Met deze pontjesroute kom je langs veenplassen, rietvelden, moerasbossen, een verdronken bos en de gezellige waterdorpen Grou en Earnewald.
Fietspont Terherne ligt op de 4 pontjes route rond Joure.
U volgt tijdens het fietsen de fietsknooppunt-nummers 737170, etc. Deze staan aangegeven op de borden langs de fietspaden. Opstapplaats bij pontje 2 is jachthaven Sneekerhof. Hieronder uitgelicht pontje nummer 2 Fietspontje Terherne Download hier voor offline gebruik uitgelicht pontje 2.
pontje Earnewald it wiid Hin" en Wer" Netperk Outdoor.
Het pontje Earnewald It Wiid ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied de Alde Feanen. Hier kun je prachtig fietsen en het pontje Earnewald It Wiid maakt bovendien deel van de 8 van Grou, een fraaie pontjesroute met, hoe kan het ook anders, 10 pontjes.
Fietsroutes Friesland Pontjes Route De" 8 van Grou" Fietsroute en Wandelroute.
De naam van de route verwijst naar de twee lussen die de fietsroute maakt door het Friese Merengebied: samen vormen ze een 8. De route wordt ook wel de pontjesroute genoemd, Twee van deze ponten varen op zonne-energie en één pont is een zelfbedieningspont.

Contacteer ons