Meer resultaten voor overdekte activiteiten friesland

 
 
overdekte activiteiten friesland

op 24-06-2018 open. op 25-06-2018 open. op 26-06-2018 open. op 27-06-2018 open. op 28-06-2018 open. op 29-06-2018 open. op 30-06-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Populairste uitjes voor kids in Friesland.
Uit met kinderen. Speeltuinen, attracties, pretparken, musea en tips voor een leuk dagje uit met kinderen. Populaire uitjes voor kinderen van afgelopen week. Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Friesland.
Wat te doen in Friesland: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Ir. Alle dingen om te doen in Friesland. In de buurt van hotels. Activiteiten in de omgeving van Bilderberg Landgoed Lauswolt. Activiteiten in de omgeving van Post-Plaza Hotel Grand Café. Activiteiten in de omgeving van Hotel Nobel.
De leukste activiteiten in Friesland boekt u bij De Postwagen!
Bel met 0594-515999. Friesland, de provincie met het vele water en de watersport. Er is vanalles te ondernemen en voor elke gelegenheid zijn er talloze passende activiteiten. Of jullie nu een indoor activiteit zoeken voor een vriendenuitje of familiefeest of een outdoor activiteit voor een familiedag of vrijgezellenfeest, als jullie bij Partycentrum De Postwagen boeken is alles mogelijk!
Aventoer Burgum het spectaculairste indoorpark en outdoorpark!
Meer over Activiteiten. Klik hier voor het jaaroverzicht van 2018. Let op: Outdoor en Indoor hebben verschillende openingstijden. Schoolvakanties: Aangepaste openingstijden! Buiten de normale openingsuren is het voor groepen vanaf 20 personen mogelijk te reserveren voor zowel indoor als outdoor.
Leuke uitjes met slecht weer in Friesland 5 sterren camping en vakantiepark in Friesland.
Leuke uitjes met slecht weer in Friesland. Binnenactiviteiten in de buurt van De Kuilart. Gaat u lekker op vakantie naar De Kuilart, maar zit het weer niet helemaal mee? Niet getreurd, ga er gezellig op uit samen of met het hele gezin, want dat kan ook prima als het weer wat minder is.
Indoor speeltuin Friesland ontdek hier de overdekte speeltuinen.
Home Activiteiten Kinderactiviteiten Indoor speeltuin Friesland. Indoor speeltuin Friesland. Ontdek de vier leukste binnenspeeltuinen nabij Luxe Vakantiehuis Friesland. Bij Luxe Vakantiehuis Friesland hoeft niemand zich te vervelen. Van trampoline springen tot sauna, ontspanning en plezier voor elk. soms moet er extra stoom worden afgeblazen!
Kinderactiviteiten in Friesland Er op uit in Friesland. Kinderactiviteiten in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Oud Hollandse spelletjes spelen in het Ot en Sien museum in Surhuisterveen. Zwemmen in het overdekte zwembad van Buitenpost, Dokkum, Esonstad incl. Water en speelparadijs Jonas en de Walvis in Sumar. Filmhuizen in Dokkum, Kollum en Burdaard. Bezoek Aventoer, het spectaculairste indoor en outdoorpark in Burgum voor onder andere midgetgolf of bowlen. Bewonder het zeeaquarium, de slikbak, de vele vogels, krabben en de schelpenverzameling bij Waddenbelevingscentrum De Noordhoren in Holwerd. Buitenspelen in Friesland.
10 keer een dagje uit in Friesland.
Wil je als Fries of als niet Fries graag een dagje uit in Friesland, maar kun je niet kiezen tussen alle activiteiten? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk tien keer een dagje uit in Friesland geselecteerd, waarvoor je sowieso naar onze provincie zou moeten komen. Vijf binnenactiviteiten voor een dag met regen en vijf buitenactiviteiten voor een dag met zon. Bezorg jezelf en jouw gezin gegarandeerd een leuk dagje uit in Friesland! Binnenactiviteiten voor een dagje uit in Friesland. Binnenspelen in Sexbierum. In Sexbierum vind je het overdekte speelparadijs Aeolus.
Binnenactiviteit Friesland DagjeWeg.NL.
Dat kan tijdens een overnachting in Logement Doosje. elke dag geopend. entree vanaf 1650., HEERENVEEN, FRIESLAND Neem een duik in de ballenbak van het overdekte speelparadijs Ballorig Heerenveen, speel een spannend potje lasergamen of klim op de klimmuur! elke dag geopend.

Contacteer ons