Meer resultaten voor overdekte activiteiten friesland

 
 
overdekte activiteiten friesland
Camping t Hop De best verzorgde camping van Gaasterland!
Camping t Hop. Camping t Hop is gelegen in het prachtige Friesland. De camping heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De verschillende accommodaties zijn voor alle vakantiegangers geschikt; van stacaravan tot luxe vakantiechalet. De camping biedt ruime plaatsen, fijne faciliteiten en GRATIS WIFI op de camping maken het plaatje compleet. Camping t Hop is een gezellige familiecamping met uitstekende voorzieningen met onder andere een overdekt zwembad. De persoonlijke aandacht voor de gasten en de ontspannen sfeer dragen bij aan een aangename vakantie voor het hele gezin. In de vakanties/hoogseizoen is er van maandag t/m vrijdag 23/7-24/8 een gezellig kleinschalig recreatieprogramma voor jong oud. Iedere ochtend knutselen en de avonden worden gevuld met sport spel. Op zaterdagavond zijn er regelmatig leuke activiteiten zoals een playbackshow, karaoke of een quiz in het eetcafé te doen.
10 keer een dagje uit in Friesland.
Door onze redactie op 23 juni 2016 Cultuur, Natuur. Wil je als Fries of als niet Fries graag een dagje uit in Friesland, maar kun je niet kiezen tussen alle activiteiten? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk tien keer een dagje uit in Friesland geselecteerd, waarvoor je sowieso naar onze provincie zou moeten komen. Vijf binnenactiviteiten voor een dag met regen en vijf buitenactiviteiten voor een dag met zon. Bezorg jezelf en jouw gezin gegarandeerd een leuk dagje uit in Friesland! Binnenactiviteiten voor een dagje uit in Friesland. Binnenspelen in Sexbierum. In Sexbierum vind je het overdekte speelparadijs Aeolus.
Kinderactiviteiten kinderuitjes Kidsproof Fryslân.
Meld een activiteit aan. Deel je tips met ons. Volg Kidsproof Fryslân. Ontvang onze nieuwsbrief vol tips in je mail! Kidsproof 2019 Alle kinderactiviteiten, uitjes en de leukste tips voor ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar in Fryslân vind je hier!
Service en onderhoud jachthaven Friesland.
Ontdek meer over ons en kom daardoor meer te weten over zowel onze jachthaven, bootverhuur en camping in Friesland. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de haven om ons in het echt te ontmoeten! Lees meer over ons. Fototentoonstelling bij Tusken de Marren 2 juni 2016 Yoga bij Drijfveer Tusken de Marren 31 mei 2016 We zijn een Blauwe Vlag jachthaven! 22 april 2016 Meer berichten. Duurzaam ondernemen is voor ons belangrijk. Ontdek wat wij doen voor een betere wereld. Blijf op de hoogte en ontvang leuke aanbiedingen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en profiteer van de voordelen. Service en onderhoud. Bereikbaarheid en ligging. Laat u overtuigen. Voor de kinderen. Terras" De Koken." Eten en drinken. Laat u overtuigen. Bereikbaarheid en ligging. Activiteiten op de haven.
Teambuilding Friesland WegmetdeBaas heeft het grootste aanbod!
Teambuilding in Friesland. Van 15 tot 40 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Uitdagende TEAMBUILDING activiteiten. Lokaal 55: Koken in Lokaal 55 is een perfecte activiteit als onderdeel van teambuilding. Samen koken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen.
Sneek.
Ervaar Friesland vanaf het water. Onze locatie is zeer centraal gelegen in het merengebied, u kunt prachtige tochten maken vanaf de Vakantieboerderij. Een vaarbewijs is niet nodig, u ontvangt van ons een goede instructie, een vaarkaart en leuke routes welke u kunt varen. Een sloep huurt u al vanaf een paar uurtjes. Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Slecht weer buiten? Kom dan lekker binnen spelen bij de overdekte speeltuinen van Ballorig.
Activiteiten in Friesland Vanaf 5 t/m 136 1001 Activiteiten. star. Beste website van het jaar 2018. home. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitt
Uitjes in Provincie-friesland krijgen gemiddeld een 92, uit 564 beoordelingen. Activiteiten in Friesland. Friesland is bekend van de terpboerderijen, uitgestrekte graslanden, de Waddeneilanden en de vele Friese meren. Na Leeuwarden als culturele hoofdstad van Europa 2018 kan niemand meer om deze mooie provincie heen.
Indoor Speelpaviljoen de Avonturij Kinderen Speelhal Speelparadijs Speeltuin Friesland Overdekt.
6 Zomerweken lang worden er voor alle gasten van de Wite Burch leuke activiteiten georganiseerd. Bekijk hieronder het animatie-programma voor uw vakantie! Bekijk hier de beschikbaarheid en boek gelijk uw vakantie! De Wite Burch. is gelegen op het prachtige stukje Friesland: Gaasterland.
Personeelsuitje Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Valk huren Friesland. Elektrisch varen Friesland. Weekend Zeilen Friesland. Tjalk verhuur Friesland. Teamuitjes in Friesland. Actieve familiedag in Friesland. Slapen in een zeilschip. 9264 TS Earnewâld. 0511 53 97 32. Over de Twirre. Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival.
Home Indoor Fun Joure.
DE LEUKSTE UITJES VAN FRIESLAND. Bij Indoor Fun beleef je gegarandeerd het leukste uitje met je groep. Onze indoor locatie is zeer geschikt voor groepen van 6 tot 100 personen. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen, niks is ons te gek!
De snelste kartbaan van Nederland Kartbaan Leeuwarden.
We kijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor het combineren van verschillende activiteiten. De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.
Ondernemers in de categorie/branche Dagje uit / Evenementen.
Parc De Kievit. Friesland Toon alles in Friesland. Utrecht Toon alles in Utrecht. Zeeland Toon alles in Zeeland. Drenthe Toon alles in Drenthe. Landal De Schatberg. terug naar vorige pagina. Pretparken, bezienswaardigheden, activiteiten, natuur, musea, sport etc. In de omgeving België.

Contacteer ons