Zoeken naar opstapper

 
 
opstapper
Kijlstra Personenvervoer Ambulancegroep Fryslân Aanvullend Openbaar Vervoer voor Arriva.
De Opstapper brengt u vanaf een vast Opstapperknooppunt naar een vast overstappunt elders, waar u uw reis met een gewone bus of trein kunt vervolgen. Het kan ook omgekeerd: vanaf een gewone bus of trein brengt De Opstapper u naar een vast Opstapperknooppunt.
De Opstapper, busvervoer Holwerd Dokkum VVVAmeland.
Het idee van De Opstapper is dat ook de kleinere plaatsen in de provincie Friesland met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Één van de buslijnen 7071 gaat van Dokkum naar Holwerd en terug. Voor De Opstapper moet vooraf worden gereserveerd.
Opstapper Friesland OV in Nederland Wiki.
Opstapper: Wergea Leeuwarden. Opstapper: Wirdum Leeuwarden. Opstapper: Wytgaard Leeuwarden. Opstapper: Leeuwarden: De Hemrik Camminghaburen. Opstapper: Goutum Leeuwarden. Opstapper: Leeuwarden: Dairy Campus Busstation. Opstapper: Oude Bildtzijl Stiens/Sint Annaparochie. Opstapper: Alde Leie Stiens/Sint Annaparochie. Opstapper: Nij Altoenae Sint Annaparochie. Opstapper: Westhoek Sint Annaparochie.
Opstapper Reizen met het openbaar vervoer Openbaar Vervoer OV Verkeer en Vervoer Beleidsthema's' Provincie Fryslan.
Zoeken Zoeken Zoek. Home Beleidsthema's' Verkeer en Vervoer Openbaar Vervoer OV Reizen met het openbaar vervoer Opstapper. De Opstapper brengt u vanaf een vaste halte in de kern naar een knooppunt. Daar kunt u overstappen op een gewone buslijn of treinverbinding.
De Opstapper Wikipedia.
Een busje van De Opstapper in Amsterdam. Een Stop/Go'-busje, met daarop de routeaanduiding 2010. De Opstapper was een bijzondere vorm van openbaar vervoer in Amsterdam die van februari 2001 tot en met eind 2010 werd geëxploiteerd door het Gemeentevervoerbedrijf Amsterdam GVB.
De Opstapper rijdt weer.
De Opstapper rijdt weer. De Opstapper rijdt weer! Onder een andere naam, een andere prijs en met een iets andere route, maar de City Center Line doet toch vooral sterk denken aan dat zo geliefde blauwe busje op de Prinsengracht.
Puzzelwoordenboek OPSTAPPER.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. Er zijn geen puzzelwoorden gevonden voor OPSTAPPER. In de rechterkolom, bij Ook in de database staan wellicht ruimere omschrijvingen.
Opstapper 6 definities Encyclo.
Althans, dat belooft te doen. John Vermeulen omschreef een opstapper in zijn humoristische Varensweeën" als: Twee" voeten die altijd precies daar staan wa. Gevonden op http//vaartips.nl/tipo.htmopstapper.: Def: iemand die de plaats inneemt van een bemanningslid dat niet meer beschikbaar is.
Aanvullend vervoer Friesland.
Aanvullend vervoer Friesland Wijzig regio. Opstapper en Belbus Friesland. De bus of trein stopt natuurlijk niet bij iedereen voor de deur. Daarom rijdt in de provincie Fryslân de Opstapper tussen het grotere lijnbusnetwerk en haltes in de buurt. Op een aantal buslijnen rijdt de Belbus.

Contacteer ons