Op zoek naar ezumakeeg?

 
 
ezumakeeg
Vogelkijkhut Ezumakeeg Lauwersmeer it Dreamlân.
Als een echte Freek In Het Wild kun je in de vogelkijkhut Ezumakeeg midden tussen de vogels zijn! Echt heel vet! Je kunt zelfs de enorme zeearend zien als je geluk hebt! Ezumakeech, Ezumazijl, 53.3433380512, 6.15405739267. Wandelen bij Kollumeroord Schaatsen bij de Ezumakeeg.
Vogelkijkhut Ezumakeeg Nationaal Park Lauwersmeer.
Belang duisternis voor de natuur. Home Vogelkijkhut Ezumakeeg. Twitter Facebook LinkedIn. 20 Nationale Parken. Nederland heeft twintig Nationale Parken. In de parken zijn alle bijzonderheden van de Nederlandse natuur terug te vinden: duinen, bossen, heide, laagveen, getijdennatuur, beekdalen, vennen en nog veel meer.
Historische Wandelpaden LandschapsBeheer Friesland Wandelroutes.
Vanuit de vogelkijkhut in het zuidelijk deel en het uitzichtpunt in het noordelijk deel van de Ezumakeeg heeft u een prachtig uitzicht op de ondergelopen keeg polder. Hier kunt u genieten van het vogelleven zonder dat uw aanwezigheid wordt opgemerkt.
Vogels kijken bij Ezumakeeg Zuid Lauwersmeer Friesland.
Twee weken geleden hadden we tijdens het vogels kijken bij Ezumakeeg Zuid in Friesland de Velduil gespot, en die wilden we nog wel een keer zien. De weersvoorspelling was opnieuw redelijk, dus zijn we die kant weer opgereden om vogels te kijken.
Lauwersmeer Ezumakeeg-Zuid Sylkajút Vogelkijkhut.nl.
Temmincks strandlopers en kleine strandloper komen soms vlakbij de hut. De slikjes strekken zich erg ver uit, dus u kunt zowel dichtbij als erg ver weg bijzondere steltlopers verwachten. De zearend wordt hier vaak gezien, alsmede kleine zwanen en eenden.
Historische Wandelpaden Wandelroute 6. Ezumakeeg.
De dijk bij Ezumazijl biedt een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. Vanuit de vogelkijkhut in het zuidelijk deel en het uitzichtpunt in het noordelijk deel van de Ezumakeeg heeft u een prachtig uitzicht op de ondergelopen keeg polder. Hier kunt u genieten van het vogelleven zonder dat uw aanwezigheid wordt opgemerkt.
Vogels van de Ezumakeeg Nationaal Park Lauwersmeer.
Home Activiteitenkalender Vogels van de Ezumakeeg. Vogels van de Ezumakeeg. zaterdag 11 aug 2018. Ga mee met de gids op deze vogelexcursie naar de Ezumakeeg. Dit natuurgebied ligt aan de Friese kant, ten zuiden van Ezumazijl. Het ondiepe gebied is afgesloten van het Lauwersmeer en wordt gevoed door regenwater.
Lauwersmeer Ezumakeeg-Noord Kijkheuvel Vogelkijkhut.nl.
U heeft kans op zeearend. Bezoektijd Tijdens de voor en najaarstrek duiken hier interessante trekvogels en dwaalgasten op. Gedurende de rest van het jaar is er iets minder te zien, maar het blijft jaarrond interessant. Contact E-mail over deze vogelkijkhut.
Ezumakeeg Wikipedia.
In de winters dat er ijs ligt, is de Ezumakeeg een populaire schaatsplek. Omdat het water er niet diep is, is er sneller een ijslaag dan op de omringende vaarten en kanalen. Zie de categorie Ezumakeeg van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Contacteer ons