Zoeken naar leuke dingen friesland

 
 
leuke dingen friesland
Attractieparken in Friesland Beach Resort Makkum.
Bij Ballorig Sneek 20 km en Heerenveen 48 KM zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders. Adres: Alexanderstraat 10 A 8606 VP Sneek en Pim Mulierlaan 51 8443 DA Heerenveen. Aqua Zoo 42 km. AquaZoo Friesland Leeuwarden 42 km is met de uitgebreide diercollectie, de natuurlijke uitstraling van het park en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen, het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland.

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Vaarroutes Friesland, motorboot huren Yachtcharter Wetterwille.
Er is keus genoeg: neem bijvoorbeeld de Turfroute door Zuid Oost Friesland, de historische Middelseeroute, de Aquaductenroute door Zuidwest Friesland, de Lits-Lauwers vaarroute tussen Dokkum en Drachten of de Staandemastroute centraal in Friesland. Nieuw is de Woudaaproute, met deze vaarroute geniet het gehele gezin van de Friese Meren! Vergeet vooral niet om af en toe eens uit te stappen om leuke dingen op de wal mee te maken!
Populairste uitjes voor kids in Friesland.
Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Friesland. Verrassend er op uit met de kids in Friesland? Bekijk de populairste attracties, zoals Dance 2 the 90s, The Partysquad en Boogie Nights. Op zoek naar leuke events?
Uitjes in de omgeving Friesland camping Bergumermeer.
Wadlopen is misschien wel de meest unieke uitdaging in ons land. Ga met de gids deze leuke en sportieve uitdaging aan. Tijdens de wadlooptocht zult u genieten van de weidsheid van het gebied en met eigen ogen de bijzondere natuurwaarden van de Waddenzee aanschouwen. U ervaart het maximale wadgevoel. Het skûtsjesilen is een van typische sporten van Friesland.
Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats! Familiedag in Friesland op een sfeervolle locatie? Pollepleats!
Voor de kinderen zijn er binnen genoeg leuke dingen te doen zoals tafelvoetballen, tafeltennissen, darten en op krijtborden tekenen voor de kleintjes. Op verzoek kunnen wij oud-Hollandse spelletjes voor u opstellen in de Golle, waar u alle ruimte hebt om te dollen.
Vakantieverhaal over Nederland Weekje Friesland Reisgraag.nl.
Vriendelijk ontvangst met zelf gebakken appeltaart en uitleg over leuke dingen die in de omgeving te doen zijn. En dat terwijl wij eigenlijk een paar uur te vroeg aankwamen. De eerste dag hebben we bij de oosterburen Groningen vertoefd en een bezoek gebracht aan Zeehondencrèche Pieterburen en de tweede dag zijn we in Drenthe naar Kamp Westerbork geweest. Ontzettend interessante bezienswaardigheden maar we zijn uiteraard in Friesland om die provincie te leren kennen.
Friesland bezienswaardigheden top 10.
Op het grootste eiland Texel zijn een paar leuke bezienswaardigheden. Zo vindt je er het Luchtvaart Oorlogsmuseum, zeehondenopvangcentrum Ecomare, de vuurtoren Eierland en Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. Met de veerdienst is het mogelijk om een uitstapje te maken naar Den Helder. Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. In de Friese plaats Franeker is het oudste planetarium ter wereld te vinden. In de woning van Eisinga werd tussen 1774 en 1781 een schaalmodel van ons zonnestelsel in zijn woonkamer gebouwd. Tegenwoordig is deze woning een zeer interessant museum waar men meer te weten kan komen over hemellichamen en planeten. Meer informatie over Friesland / Frysln.:
Home Westfriese Uitjes, voor het leukste uitje in Noord-Holland!
Evenementenbureau Westfriese Uitjes verzorgt reeds vele jaren op een verrassend goede en persoonlijke wijze jouw gezellige dag uit in Hoorn, Enkhuizen, Amsterdam, Alkmaar en andere leuke plaatsen in Noord-Holland. Betreft het een familiedag, het verzorgen van een jaarvergadering, themafeest, bedrijfsuitje, vriendendag of een andere gelegenheid: Westfriese Uitjes organiseert ook jouw geslaagde dag uit in West-Friesland!
Dagje uit in Friesland ANWB.
Beleef de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. AquaZoo Friesland: Een spetterend dagje uit! Kinderboerderij De Naturij. Leer meer over de natuur op een leuke en speelse manier en doe mee aan leuke activiteiten bij Kinderboerderij De Naturij.
Wat is er nu te doen in Friesland? Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. nu te doen. in de winter. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
Kinderactiviteiten kinderuitjes Kidsproof Fryslân.
Openluchtmuseum en themapark De Spitkeet brengt je terug naar vroeger! totaal 190 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6. Naar de top. Wij zijn Elske en Wieke, mem, zusjes van elkaar, én dol op Fryslân. Wij inspireren alle gezinnen graag met leuke tips!

Contacteer ons