Op zoek naar leuke dingen friesland?

 
 
leuke dingen friesland
Doen in Friesland: tips voor een weekendje weg Travellust.nl.
Leuk dat je Friesland in de spotlights zet Lisette, maar ik mis wel wat bijzondere dingen van Friesland. Over de waddeneilanden en Leeuwarden wordt namelijk wel vaker geschreven. Ik heb zelf deze zomer een rondje Friese elf steden gedaan en er vanuit Hollands perspectief een paar artikelen over geschreven. Je kunt ze vinden op mijn blog. Lisette Travellust.nl Bericht auteur 1 november 2016 om 2324.: Ik stel niet dat dit alles omvattend is, ik geef enkel een paar leuke opties.
Friesland uitstapjes en leuke dingen doen.
Een kelder vol geheimzinnige verhalen. Een van de vele modellen in het treinenmuseum. Nationaal Modelspoor Museum. Voor kleine en grote modeltreinliefhebbers. De vlag van Friesland. Fryslân Top 10 / Friesland top 10. Fryske weetsjes, leuke dingen dwaan, tips foar moaie útstapkes.
Top 10 Romantische Uitjes Dingen Om Te Doen In Friesland.
Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Friesland zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels ideeën voor een weekendje weg. Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Friesland of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Friesland voor 2 ook bij slecht weer.
Friesland bezienswaardigheden top 10.
Op het grootste eiland Texel zijn een paar leuke bezienswaardigheden. Zo vindt je er het Luchtvaart Oorlogsmuseum, zeehondenopvangcentrum Ecomare, de vuurtoren Eierland en Schipbreuk en Juttersmuseum Flora. Met de veerdienst is het mogelijk om een uitstapje te maken naar Den Helder. Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. In de Friese plaats Franeker is het oudste planetarium ter wereld te vinden. In de woning van Eisinga werd tussen 1774 en 1781 een schaalmodel van ons zonnestelsel in zijn woonkamer gebouwd. Tegenwoordig is deze woning een zeer interessant museum waar men meer te weten kan komen over hemellichamen en planeten. Meer informatie over Friesland / Frysln.:
Dagje Friesland, wat te doen in Friesland? De 395 beste bezienswaardigheden en activiteiten in Friesland DagjeWeg.NL.
Flyboarden Watersport Friesland. FERWERD, FRIESLAND De historische elementen van boerderij Groot Kahool zijn aangevuld met de luxe van nu. Ontdek Friesland tijdens een overnachting. elke dag geopend. Skûtsjeverhuur Haghe Skûtsje zeilen. HEEG, FRIESLAND Kom in Friese sferen bij Skûtsjeverhuur Haghe!
Dagje uit in Friesland ANWB.
Fries Belevingsdorp Aldfaers Erf. Wil je een dagje Friesland van vroeger beleven? AquaZoo Friesland: Een spetterend dagje uit! Recreatiepark De Naturij. Leer meer over de natuur op een leuke en speelse manier en doe mee aan leuke activiteiten bij Recreatiepark De Naturij.
Typisch Fries: Friesland Top 10. Leuke dingen doen, uitstapjes, tips en weetjes.
Fryslân Top 10 / Friesland top 10. Fryslân Top 10 / Friesland top 10. Friesland laat zich vanaf het water van haar mooiste kant zien. Gepost in: Overige. Fryske weetsjes, leuke dingen dwaan, tips foar moaie útstapkes. Friesland wordt wel het mooiste lan op ierde genoemd.
Wat is er nu te doen in Friesland? Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. nu te doen. in de herfst. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
Wat te doen in Friesland: de 10 beste activiteiten TripAdvisor.
Historische binnenstad Leeuwarden Leeuwarden. 3 van 204 dingen om te doen in Friesland. National Park Drents-Friese Wold Appelscha. 4 van 204 dingen om te doen in Friesland. Jopie Huisman Museum Workum. 5 van 204 dingen om te doen in Friesland.

Contacteer ons