Resultaten voor wandelen lauwersoog

 
 
wandelen lauwersoog
natuurlijk wandelen wandeling Ballastplaat, Lauwersmeer, Groningen.
Lauwersmeer, wandelen in nieuwe natuur. Het is een zonovergoten dag. De lucht is blauw, het is warm en het waait stevig. Via de sluizen bij Lauwersoog rijden we, om de waterinham heen, richting Groningen. Voorheen was dit de Lauwerszee welke werd gesloten door middel van een afsluitdijk in de jaren zestig.
De beste wandelen routes in Lauwersoog, Groningen Nederland: Wikiloc.
De beste mountainbike routes in Lauwersoog, Groningen Nederland. De beste wandelen routes in Lauwersoog, Groningen Nederland. De beste fietsen routes in Lauwersoog, Groningen Nederland. De beste Fietstochten routes in Lauwersoog, Groningen Nederland. De beste lopen routes in Lauwersoog, Groningen Nederland.
Wandelen rond het Lauwersmeer Wanda Wandelt.
Staatsbosbeheer heeft in dit gebied 10 routes tussen de 2 en 10 kilometer uitgezet. Op aanraden van onze gastheer bij It Dreamlân gaan Marcella, Marijke, Marcel en ik de Vogelroute van 7 kilometer aan de zuidkant van het Lauwersmeer wandelen.
Groene Wissel Lauwersoog.
Afgelopen zondag deze route gelopen. Verrassend, deze route liet ons wandelen langs plekken waar we nog nooit waren geweest, ondanks dat we wel vaker in Lauwersoog komen, maar dan vaak rond de haven en de zeedijk. Verrassend en zeker de moeite waard!
Wandelen Nationaal Park Lauwersmeer.
Met de hond. Wandelen met de hond is op de meeste plekken toegestaan als ze zijn aangelijnd. In de volgende delen van het Lauwersmeergebied mogen honden los.: 1 Derde strand vanaf Lauwersoog, op de hoek van de Marneweg en de Strandweg.
Wandelen nabij Lauwersoog Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen nabij Lauwersoog Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Lauwersoog Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Wandelroute 307605: Weidse uitzichten langs het L. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
De wandelroutes op route.nl zijn zoveel mogelijk gebaseerd op het wandelroutenetwerk. Dit betekent dat je hier veilig kunt wandelen. Deze wandelroute neemt je mee door de omgeving van het Groningse dorpje Lauwersoog. Een groot deel loop je door Nationaal Park Lauwersmeer.
Wandelen rondom het Lauwersmeer Lauwersmeer Groningen.
Zet de auto op één van de parkeerplaatsen en wandel het avontuur tegemoet. De gemarkeerde routes variëren van 2 tot 75, km en de naam verraadt al wat er verwacht kan worden, bijvoorbeeld Hooglanderroute, Konijnenroute, Orchideeënpad of de Vogelroute. Lekker wandelen met je trouwe viervoeter.
Routes in het Lauwersmeer.
Wandelroute Rolstoelpad 31, km. Route door het Lauwersmeergebied over brede fietspaden en openbare wegen, uitermate geschikt voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Wandelroute Duindoornpad 31, km. Dit slingerpad in natuurgebied Lauwersmeer voert je langs water naar bos, richting Robbenoort.

Contacteer ons