Zoeken naar openluchtmuseum warffum

 
 
openluchtmuseum warffum
Openluchtmuseum Het Hoogeland Warffum 6 reviews DagjeWeg.NL.
Terug in de tijd in Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud.
Foto's' Openluchtmuseum Het Hoogeland Warffum vakantiefoto's' Zoover.
Heb je zelf fotos van Openluchtmuseum Het Hoogeland? Voeg deze dan direct toe. Op zoek naar fotos van Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum? Hieronder vind je fotos van Openluchtmuseum Het Hoogeland, gemaakt door bezoekers. Heb je zelf fotos van Openluchtmuseum Het Hoogeland?
Openingstijden Openluchtmuseum Het Hoogeland Schoolstraat 4 in Warffum.
De vestiging van Stichting Openluchtmuseum het Hoogeland die het meest in de buurt ligt van de aan de Schoolstraat 4 is de Stichting Openluchtmuseum het Hoogeland aan de Schoolstraat 4. Meer museum in Warffum Bedrijven in de buurt van Openluchtmuseum Het Hoogeland Schoolstraat 4 in Warffum.
Prijzen tijden Openluchtmuseum Het Hoogeland. Prijzen tijden Openluchtmuseum Het Hoogeland.
Vanaf Groningen gaat op doordeweekse dagen 2 keer per uur, en in het weekend 1 keer per uur een stoptrein naar Warffum eindbestemming Roodeschool. Vanaf het station Warffum wandelt u in een paar minuten naar het openluchtmuseum. Ontdek het museum.
Bezoek Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum.
Openluchtmuseum Het Hoogeland. Openluchtmuseum Het Hoogeland. Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review. Doe een stap terug in de tijd en ervaar het dorpsleven in de vorige eeuw. Met twintig gebouwen in het hart van Warffum laat Openluchtmuseum Het Hoogeland zien hoe honderd jaar geleden op het platteland werd gewoond en gewerkt.
Openluchtmuseum Het Hoogeland Wikipedia.
De meeste panden van het openluchtmuseum, dat deel uitmaakt van de dorpskern van Warffum, staan op de plaats waar ze oorspronkelijk werden gebouwd. In de loop der jaren is Het Hoogeland uitgebreid met panden die afkomstig zijn van locaties in de omliggende regio.
Openluchtmuseum het Hoogeland Warffum 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Hotels in Warffum. BB's' in Warffum. Vakantiewoningen in Warffum. Vluchten naar Warffum. Restaurants in Warffum. Wat te doen in Warffum. Foto's' van Warffum. Kaart van Warffum. Alle Warffum hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Openluchtmuseum het Hoogeland.
Verken het verleden Openluchtmuseum Het Hoogeland. Verken het verleden Openluchtmuseum Het Hoogeland.
Het verleden komt tot leven in het hart van het Noord-Groninger dorp Warffum. Ontdek in openluchtmuseum Het Hoogeland het platteland van ruim honderd jaar geleden. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten.

Contacteer ons