Resultaten voor museum dokkum

 
 
museum dokkum
Bezoekersinformatie voor Museum Dokkum Het Admiraliteitshuis in Dokkum.
Wij passen het zo snel mogelijk aan. Recensie voor museum Museum Dokkum het Admiraliteitshuis. Fijn dat u een recensie voor dit museum wilt geven. Geef hier uw mening en uw naam mag ook een alias zijn als u dat liever wilt.
Museum Dokkum 2018 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Museum bestaat uit twee gedeeltes en ook twee gebouwen. Het deel over Bonefatius in 754 in Dokkum vermoord, zoals we op school geleerd hebben en het deel met de geschiedenis van Dokkum. Krakende vloeren en oude trappen zorgen voor goede sfeer.
Museum Dokkum Dokkum.
Museum Dokkum voorheen Het Admiraliteitshuis herbergt 2000 jaar cultuur en geschiedenis van N.O. Friesland waaronder veel gebruiksvoorwerpen en een bijzondere collectie zilver. Tevens is er een permanente tentoonstelling over Bonifatius 672-754. Ook is hier een Toeristen Informatie Punt gevestigd. Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10.00-17.00 koopzondagen 13.00-17.00. Bezoek de website van Museum Dokkum.
Bonifatius Admiraliteitshuis Dokkum Het Admiraliteitshuis DagjeWeg.NL.
Het museum is gevestigd in het voormalige admiraliteitsgebouw van Dokkum waar de oude glorie van de renaissance nog altijd te zien is. Naast het museum bevindt zich de prachtige binnentuin die zeker een bezoekje waard is! Het museum heeft een indrukwekkende vaste collectie: oude archeologische opgravingen, oude gebruiksvoorwerpen, volkskunst, schilderijen en Fries aardewerk.
Bezoekersinformatie Museum Dokkum.
Museum Dokkum is gevestigd in meerdere historische panden. Bezoekers in een rolstoel kunnen alleen de permanente Bonifatius tentoonstelling bezoeken. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn er om 14.00 uur rondvaarten door de historische grachten van Dokkum in combinatie met een museumbezoek, 1050, p.p.
Alle musea in Dokkum en omgeving WhichMuseum.
Home Nederland Dokkum Alle musea. Dit is het overzicht van alle musea in Dokkum en omgeving. In Dokkum zelf is één museum. De lijst is gesorteerd op alfabetische volgorde. Je kunt ook een overzicht bekijken met dingen om te zien en doen in Dokkum.
Museum Dokkum Wikipedia.
Museum Dokkum is een streekmuseum in Dokkum in de Nederlandse provincie Friesland. Een van de panden van het museum Dokkum is uit 1618. Hier was tot 1645 de Admiraliteit van Friesland gevestigd. Sinds 1963 is het pand onderdeel van het museum.
Het museum Museum Dokkum.
buiten openingstijden op afspraak. Museum Dokkum bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het zeventiende eeuwse gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen uit 1618. Van 1596 tot 1645 was in Dokkum een van de vijf admiraliteitscolleges van Nederland gevestigd.
Museum Dokkum Welkom in Museum Dokkum!
Welkom in Museum Dokkum! Midden in het historische centrum van Dokkum ligt Museum Dokkum. Het museum bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het zeventiende-eeuwse gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen. In een voormalig pakhuis van rond 1800 is een permanente tentoonstelling over Bonifatius.

Contacteer ons