Resultaten voor chinees restaurant friesland

 
 
chinees restaurant friesland
Chinees Indisch Restaurant Kota Radja Marrum Noordoost Friesland.
Dokkumer Nieuwe Zijlen. Dokkumer nieuw zijlen. Noord Oost Friesland. Mijn locatie zoek. Home Marrum Recreatie En Cultuur Kota Radja Marrum. Chinees Indisch Restaurant Kota Radja. Lage Herenweg 28. 9073 GC Marrum. Kota Radja te Marrum een verfijnd Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant.
Top 10 beste Chinese restaurants in Friesland.
Chinees De sfeer was goed, het restaurant was rustig. De service was erg goed, de bediendes kwamen een paar keer om te vragen of alles naar wens was, dit is erg prettig. Mijn man en ik hebben een gezellige avond gehad in restaurant Aziƫ.
Reserveer een tafel bij China Garden Wokrestaurant in Buitenpost.
Al gedurende meer dan 10 jaar is China Garden een begrip in de wijde omgeving. Nu op een geheel nieuwe locatie breiden wij ons assortiment en mogelijkheden uit. Van traditioneel Chinees Indisch restaurant tot een modern en goed geoutilleerd wokrestaurant.
Kota Radja Grou.
Welkom bij Kota Radja Grou! In het hartje centrum van Grou bevindt zich het Chinees Indisch Specialiteiten Restaurant Kota Radja. Ruim 25 jaar geleden gestart als een kleine familiebedrijf. Het restaurant in Grou wordt gerund door X.Q Ji en L.L Wu.
Restaurant Friesland Last minute deals! Het Laatste Tafeltje.
Wil je lekker uit eten in een restaurant in Friesland? Dat is in deze provincie geen enkel probleem! Friesland staat misschien bekend om de Elf Steden en de Friese Wateren, maar ook op culinair gebied valt er genoeg te beleven.
Culinair Friesland met kinderen Mamaliefde.
In het vorige artikel had ik het al over de gastvrijheid en veelzijdigheid van Friesland. Wat ik daar buiten heb gelaten zijn de culinaire mogelijkheden op dit gebied. Gastronomie staat in deze provincie hoog in het vaandel. Natuurlijk hebben we dat ook getest. Op een drietal locaties in Zuidwest-Friesland waren we uitgenodigd voor een lunch en diner. Om eerlijk te zijn niet allemaal horeca-gelegenheden waar ik zelf aan zou denken met jonge kinderen. Dan duik je toch iets sneller de lokale snackbar, Chinees of pannenkoekenrestaurant in.
3.1 Veerhuizen in Hoorn West-Friesland toen en nu 3. Altijd bedrijvig Westfries Genootschap.
Dat in het pand van Chinees restaurant Lotus aan de Vale Hen ooit het Centraal Veerhuis was gevestigd, is niet meer te zien. Gezicht op de Vale Hen vanaf het Breed in Hoorn in de jaren vijftig van de vorige eeuw.
Restaurant De Nieuwe Chinese Muur Friesland.nl.
Restaurant De Nieuwe Chinese Muur. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. De Chinese Muur heet u welkom. Kom een kijkje nemen in een uniek, modern Chinees restaurant. Bij ons staat het verzorgen van een sfeervolle avond met Aziatisch eten van hoogstaande kwaliteit voorop.
www.chinesemuurharlingen.nl Home.
Chinees Indisch Restaurant Xu Sheng De Westereen, Friesland.
Heeft u een allergie of zijn er ingrediƫnten die u absoluut niet bij ons wilt consumeren? Dan willen wij u vriendelijk verzoeken om dat aan. Chinees Indisch Restaurant Xu Sheng. Hallo, ik ben Laura Liu van Chinees Indisch Restaurant Xu Sheng in De Westereen!
Chinese restaurants in Friesland Eet.nu.
Alle Chinese restaurants in Friesland. Lekker uit eten in een restaurant in Friesland? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Afhaal en bezorg 1.
Chinees Indisch Restaurant Rose Garden Traditioneel oosters genieten in Hardegarijp.
Welkom bij Chinees Indisch Restaurant Rose Garden in Hardegarijp. Wij heten u van harte welkom in ons Chinees Indisch restaurant Rose Garden. Onze chef kok bereidt met grote zorg de meest speciale gerechten voor u en zal u verwennen met zijn authentieke kookkunsten.

Contacteer ons