Resultaten voor buiten zwemmen friesland

 
 
buiten zwemmen friesland
De leukste Buitenzwembaden in de Provincie Friesland Fijnuit.nl.
Buitenzwembaden in provincie Friesland. Uit met kinderen. Speeltuinen binnen / buiten. Actief en sport. Alle uitjes in.: Openluchtzwembad De Dunatter. Zwembad It Paradyske. Laco sportcentrum Oosterwolde. Laco bosbad Appelscha. Zwembad De Blauwe Kamp. Zwemad De Dobbe. Natuurbad De Wispel. Openluchtzwembad De Sawn Stjerren.
zwemmen-en-strand VVV Waterland van Friesland.
Camping en BB. Camping, Bed and Breakfast, Vakantiehutten, Pipowagens in Workum Friesland, nabij het. Strandje Oosterzee aan het Tjeukemeer. Schepje, emmertje, handdoek en opblaasbootje. Neem alles maar mee in de tas. Kinderen vermaken zich prima. Strandje aan de Langweerder Wielen. Een klein strandje aan de Langweerder Wielen. In de nabijheid is een fietspontje die u naar de overkant. Paviljoen/restaurant Badmeester Keimpe, Balk. Zeil en surf strand Balk. Zwem-en surfstrand bij het Slotermeer bij het strandpaviljoen Badmeester Keimpe. Er zijn diverse. Strandje aan de Langweerder Wielen Langweer. Een strandje aan de Langweerder Wielen in Langweer waar kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen.
Waar kun je zwemmen in Friesland Vakantiefriesland.com.
Waar kun je zwemmen in Friesland. 8 juli 2015. Lekker zwemmen in veilig en schoon water. Dat kan in het waterrijke Friesland op heel veel openbare plekken. De provincie heeft maar liefst 49 plekken in de Friesland aangewezen als zwemlocatie.
Alle zwembaden in Friesland.
Friesland heeft erg veel leuke zwemparadijzen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan.: Zwembad in Workum 11 km. Subtropisch zwemparadijs in Drachten 66 km. Swimfun de Stienen Flier. Subtropisch zwemparadijs in Joure 40 km. Openlucht zwembad in Witmarsum 9 km. De Blauwe Golf.
Zwemmen in natuurwater Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Sudwest Fryslan.
Heeft u zelf een melding over zwemwater? Als u denkt dat er blauwalg in het water zit, dan adviseren wij om niet op die locatie te gaan zwemmen. Geef u melding door via de internetsite www.zwemwater.nl. We starten met hekkelen.
Zwembad Beste 8 in Friesland DagjeWeg.NL.
JOURE, FRIESLAND Zowel de sportieve zwemmer als de recreatieve zwemmer kan terecht in Subtropisch Recreatie Golfslagbad Swimfun. elke dag geopend. DOKKUM, FRIESLAND Sportief baantjes trekken of recreatief zwemmen. Bij het Tolhuisbad in Dokkum kan zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer goed terecht.
Dagje Friesland info Stranden en zwemplaatsen Friesland.
Stranden in Friesland. Iedereen wil graag veilig zwemmen in schoon water. Sommige plaatsen zijn daarvoor meer geschikt dan andere. Op de website Zwemwater.nl vindt u een overzicht. van meer dan 30 zwemplaatsen in Fryslân met o.a. een beschrijving van de waterkwaliteit en voorzieningen.
Vind een zwemplek Zwemwater.nl.
Zwemmen in natuurwater Waar is het schoon en veilig? Algemeen Zwemmen in zee Zwemmen in rivieren en kanalen Zwemmen in stilstaande wateren Troebel water Onderkoeling Kramp Onweer. Algemeen Blauwalgen Zwemmersjeuk Maag en darmstoornissen Oorontsteking Ziekte van Weil Kwallenbeten Japanse oesters Botulisme.
Zwemmen in Friesland Er op uit in Friesland. Zwemmen in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Zwemmen in Friesland. Zin om eens een frisse duik te nemen? Dat kan bij één van de vele zwembaden of strandjes in Friesland. Duikplanken, glijbanen en waterspeeltuinen, overdekte zwembaden, openluchtzwembaden en strandjes bij de Friese meren; de variatie is enorm.

Contacteer ons