Resultaten voor zwemmen friesland

 
 
zwemmen friesland
zwemmen-en-strand VVV Waterland van Friesland.
Camping en BB. Camping, Bed and Breakfast, Vakantiehutten, Pipowagens in Workum Friesland, nabij het. Strandje Oosterzee aan het Tjeukemeer. Schepje, emmertje, handdoek en opblaasbootje. Neem alles maar mee in de tas. Kinderen vermaken zich prima. Strandje aan de Langweerder Wielen. Een klein strandje aan de Langweerder Wielen. In de nabijheid is een fietspontje die u naar de overkant. Paviljoen/restaurant Badmeester Keimpe, Balk. Zeil en surf strand Balk. Zwem-en surfstrand bij het Slotermeer bij het strandpaviljoen Badmeester Keimpe. Er zijn diverse. Strandje aan de Langweerder Wielen Langweer. Een strandje aan de Langweerder Wielen in Langweer waar kinderen naar hartenlust kunnen zwemmen en spelen.
Alle zwembaden in Friesland.
Friesland heeft erg veel leuke zwemparadijzen! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan.: Zwembad in Workum 11 km. Subtropisch zwemparadijs in Drachten 66 km. Swimfun de Stienen Flier. Subtropisch zwemparadijs in Joure 40 km. Openlucht zwembad in Witmarsum 9 km. De Blauwe Golf.
Zwembaden in Friesland. Overzicht van alle zwembaden.
Selecteer hierboven de provincie waar je wilt zwemmen. Maak je keuze waar het zwembad aan moet voldoen. Bekijk de mooiste zwembaden. De mooiste zwembaden van Friesland hebben wij overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Op deze pagina vind je de zwembaden van de provincie Friesland, ideaal wanneer je op zoek bent naar een zwembad in de buurt.
Zwembad Beste 8 in Friesland DagjeWeg.NL.
JOURE, FRIESLAND Zowel de sportieve zwemmer als de recreatieve zwemmer kan terecht in Subtropisch Recreatie Golfslagbad Swimfun. elke dag geopend. DOKKUM, FRIESLAND Sportief baantjes trekken of recreatief zwemmen. Bij het Tolhuisbad in Dokkum kan zowel de sportieve als de recreatieve zwemmer goed terecht.
Vind een zwemplek Zwemwater.nl.
Zwemmen in natuurwater Waar is het schoon en veilig? Algemeen Zwemmen in zee Zwemmen in rivieren en kanalen Zwemmen in stilstaande wateren Troebel water Onderkoeling Kramp Onweer. Algemeen Blauwalgen Zwemmersjeuk Maag en darmstoornissen Oorontsteking Ziekte van Weil Kwallenbeten Japanse oesters Botulisme.
Zwemmen in natuurwater Onderwerpen A-Z Inwoners Gemeente Sudwest Fryslan.
Home Inwoners Zwemmen in natuurwater. Zwemmen in natuurwater. Wat is het. Iedereen wil graag zwemmen in schoon water. Op de Zwemwaterkaart vindt u alle huidige zwemwaterlocaties met informatie over de locatie en een zwemadvies. In Fryslân zijn 48 officiële zwemlocaties waar de waterkwaliteit één keer per twee weken wordt gecontroleerd.
Lekker zwemmen in Friesland Friesland.nl.
fy de en. Lekker zwemmen in Friesland. Wat zoek je. Restaurant of bar. Congres of symposium. Afstand tot mijn locatie. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Zwembad De Klomp. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet.
Zwemmen in Friesland Er op uit in Friesland. Zwemmen in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Zwemmen in Friesland. Zin om eens een frisse duik te nemen? Dat kan bij één van de vele zwembaden of strandjes in Friesland. Duikplanken, glijbanen en waterspeeltuinen, overdekte zwembaden, openluchtzwembaden en strandjes bij de Friese meren; de variatie is enorm.

Contacteer ons