Meer resultaten voor uitgaan in friesland

 
 
uitgaan in friesland
Hoe ziet onze hulp er uit? GGZ Friesland.
Herstel Expeditie aflevering 1 De Herstel Expeditie vormt binnen GGZ Friesland een belangrijk onderdeel van. GGZ College 10 HIC-kliniek: achter gesloten deuren Via het GGZ College wil GGZ Friesland kennis overdragen, gericht op. HIC door de ogen van een ervaringsdeskundige Bekijk hier het indrukwekkende relaas van Sjoerd, ervaringsdeskundige in de.
Welkom bij Friesland Holland Tourist Information and Travel Service.
Renske Koopmans uit Aldeboarn van zeilrederij Friesland Charter in Jirnsum en Evelien Prins van de Friese Vloot in Stavoren bijvoorbeeld. En dan hebben we het niet over zeldzame amfibieën, maar over dames die hun vak verstaan en onopgemerkt hun beroep uitoefenen.
Evenementen Er op uit in Friesland. Evenementen Er op uit in Friesland.
App voor routes. Fietsverhuur en oplaadpunten. Winkelen in de regio. Contact Stichting RMT. Te doen in Friesland Slapen Eten Doen. Friesland zit bomvol leuke activiteiten! Bekijk onze agenda om te zien wat er de komende tijd allemaal te doen is.
FrieslandAgenda De leukste agenda van friesland.
Het Groot Niet Te Vermijden The Inevitables. Het Groot Niet te Vermijden maakt al jaren muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. In een verse samenstelling maar volgens aloud en beproefd recept brengt Het Groot hun dan" weer dit.
Tijgers uit Aleppo tevreden in Friesland NOS.
Tijgers uit Syrië aangekomen in Friesland. De twee tijgers die uit een verlaten dierentuin bij Aleppo komen, zijn aangekomen in een opvangcentrum in Friesland. Ze" hebben net gegeten en ze lopen nu rond. We zijn heel tevreden over hoe het met ze gaat, zegt Simone Schuld van Felida Big Cat Centre in Friesland.
WestfrieseUITagenda Westfriese Uitagenda.
Theaters, poppodia, musea, festivals en allerlei andere instellingen kunnen hun activiteiten publiceren op dit platform. De WestfrieseUITagenda is rechtstreeks te benaderen maar ook via de websites weekbladzondag.nl en middenstander.nl. Een selectie van het aanbod wordt wekelijks gepubliceerd in de printuitgaves van Weekblad Zondag en de Middenstander.
Dagje uit in Friesland Ir. D.F. Woudagemaal.
In de zuidwesthoek van Friesland, gelegen in een prachtig stukje natuur, omringd door water, staat een van de tien Nederlandse UNESCO Werelderfgoederen; het Ir. Het gemaal werd in 1920 geopend door koningin Wilhelmina en in 1998 benoemd tot UNESCO Werelderfgoed.
Alle tips in Friesland Dagjeuit.com.
Oosterwolde Drenthe Quads for All organiseert quadtochten, kidsparty, arrangementen in de prachtige omgeving van Friesland en Drenthe! 0 beoordelingen Meer info v.a. 0 Quads for All. Oosterwolde Drenthe Quads for All organiseert quadtochten, kidsparty, arrangementen in de prachtige omgeving van Friesland en Drenthe!
Personeelsuitje Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Bekijk alle groepsuitjes en organiseer een onvergetelijke personeelsdag in het prachtige Nationaal Park De Alde Feanen bij Earnewâld. Bekijk de top 5 van personeelsuitjes in Friesland. Personeelsuitje Off Road. Een avotuurlijke personeelsuitje in Friesland en voor iedereen goed te doen niet moeilijk of gevaarlijk.
Horeca en Uitgaan in Grou en Midden Friesland.
Horeca en uitgaan in Midden Friesland. Catering, Discotheek, Eetcafé, Grandcafé, IJssalon, Lunchroom, Pizzeria, Restaurant, Snackbar en Tapas Bar. Midden Friesland heeft een scala aan horeca met heerlijke terrasjes, uitstekende restaurants en gezellige bars, waar de Friezen graag een borreltje drinken en een praatje maken met de gasten in hun dorp.
Een dagje uit in Friesland met kinderen. Tips voor het gezin in de omgeving van o.a. Leeuwarden, Harlingen, de Friese meren en de Waddeneilanden.
Informatie over wadlopen in Friesland en Groningen. Watersport op de meren van Friesland. Friesland is volgens velen vanaf het water het mooist. In de zomer en in de weekenden kan het dan ook druk zijn op het water met boten.
Fryske Fisker Vers en Verantwoorde paling uit Friesland.
12 oktober 2018. Sponsorloop en wandeltocht ter voorkoming van verdrinking in visfuiken: De 1e Otterloop van Eernewoude 28 OKTOBER Op 28 oktober a.s. wordt de 1e Otterloop van Eernewoude Friesland gehouden in het kader van de crowdfunding campagne: Laat de Otter.

Contacteer ons