Resultaten voor uitgaan in friesland

 
 
uitgaan in friesland
Friesland Actueel Nieuws uit Friesland Events, Sport, Cultuur.
50PLUS wil geen nieuwe weg tussen Leeuwarden en Sneek. Scootmobiel langs waterkant aangetroffen in Drachten. CDA maakt zich zorgen over veiligheid Lauwersmeergebied. april 2017 m D w d v Z Z. Lives Internet marketing. ONS Boso Sneek Harkemase Boys LIVE op Friesland Actueel.

op 25-12-2018 open. op 26-12-2018 open. op 27-12-2018 open. op 28-12-2018 open. op 29-12-2018 open. op 30-12-2018 open. op 31-12-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
50 in Friesland Voor alle jonge mensen boven de 49 jaar.
23 september 2018 1730.: forum 0 visibility 2106. Auto WLTP, geen idee? 15 september 2018 1730.: forum 0 visibility 2511. Abonneer op onze nieuwsbrief. Volg ons via Facebook. 50 Plus in Friesland. Over 50 in Friesland. Over 50 in Friesland.
Uitgroepfriesland.nl.
De Uitgroep Friesland laat jou de mooiste plekjes van onze provincie zien en af en toe zelfs buiten onze provincie. In groepen van gemiddeld twaalf tot tweeëntwintig personen kan je bij ons terecht voor onder andere kanoën, zeilen, schaatsen, bowlen en gezamenlijke fietstocht.
Uit eten in Friesland Landgoed Stania State.
Gelegen in de bosrijke omgeving van Noord Oost Friesland, op 10 km. afstand van Leeuwarden en Dokkum. Weg van de drukte en hectiek ligt Landgoed Stania State verscholen in het gelijknamige park tussen Oentsjerk en Aldtsjerk op fietsafstand van Leeuwarden en Dokkum.
Dagje uit in Leeuwarden of in de provincie Friesland Beleef de leukste dagjes uit in Friesland.
Fries Museum Friesland. Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, Over de elf steden en het platteland, de verhouding met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van. 1200, Per persoon 600, Per kind. Fries Verzetsmuseum Friesland. Het Fries Verzetsmuseum is een museum wat gaat over de beleving van de Tweede Wereldoorlog in Friesland.
AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
Ontvang nieuws, acties en de leukste activiteiten! Volg ons op.: Zeehondensafari AquaZoo Friesland genomineerd voor award! De Zeehondensafari van AquaZoo Friesland is genomineerd voor een Diamond Themepark Award in de categorie leukste avontuur in de zoo. Hét Familiepark van Friesland.
Friesland UITagenda DagjeWeg.NL.
LEEUWARDEN, FRIESLAND Leeuwarden en Friesland vormen het startpunt van de Vrijmetselarij in Nederland. Alle reden om in het kader van Leeuwarden Culturele hoofdstad van Europa daar aandacht aan te besteden en deze tentoonstelling te bezoeken. dinsdag 6 maart 2018 t/m zondag 30 december 2018, van 13.0: uur tot 17.0: uur.
Welkom bij Friesland Holland Tourist Information and Travel Service.
RIJS NL Historische logementen aan de Friese Elfstedenroute zijn in. De reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland Travel, verkoopt ieder jaar steeds meer speciale arrangementen met overnachtingen en diners in monumentale etablissementen die altijd op een bijzondere plek liggen, aan oude handelswegen bijvoorbeeld.
Er op uit Er op uit in Friesland. Er op uit Er op uit in Friesland.
Culinair in Friesland. Friesland heeft zijn eigen streekproducten, culinaire hoogstandjes en evenementen. Diverse activiteiten en routes laten je de culinaire hoogstandjes van Friesland ervaren. Watersport in Friesland. Lekker achterover leunen, drankje en hapje binnen handbereik en zie het prachtige Friese landschap aan je voorbij trekken.
Alle evenementen in Friesland Friesland.nl Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. nu te doen. in de winter. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
UitgaanUitgaan Friesland Friesland. Stappen, uitgaansgelegenheden, uitgaansmogelijkheden, nachtleven, cafes, terrasjes, bars, discotheken, clubs in Friesland.
Tijdens je vakantie in Friesland wil je natuurlijk ook uitgaan want dat hoort daarbij. Een leuke uitgaanstip is café The Legend in de Marktstraat 29 in Sneek. Een prima sfeertje en je kunt vaak genieten van livemuziek. Je kunt daar darten en biljarten.

Contacteer ons