Meer resultaten voor kanovaren friesland

 
 
kanovaren friesland
Kanoroutes Noordoost Fryslan Home.
Kanovaren over kronkelende vaarten, door een historische stad, maar ook door mooie en sfeervolle dorpen. Op meerdere plaatsen aan de routes kunt u aanmeren voor een kop koffie of het maken van een wandeling. Heeft u zelf geen kano, geen probleem.
Kanoroutes door Friesland Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. nu te doen. in de herfst. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.
Kanoroutes in Friesland Er op uit in Friesland. Kanoroutes in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Fietsverhuur en oplaadpunten. Winkelen in de regio. Contact Stichting RMT. Te doen in Friesland Slapen Eten Doen. Kanoroutes in Friesland. Geruisloos door de wateren en langs de dorpen peddelen en genieten van het uitzicht. Kanovaren kan perfect in deze regio!
Kano huren in Friesland? Ontdek de route in Ravenswoud!
Kano huren in Friesland? Huur een kano bij De Jongens van Outdoor en ontdek het dorpje Ravenswoud en haar omgeving vanaf het water! Kanovaren in Ravenswoud. Wil jij graag kanovaren in de omgeving van Appelscha? Huur een kano bij De Jongens van Outdoor!
Kanoverhuur Friesland Kanohuur Kanovaren Zuidwest-Friesland Portal.
Vaartocht Rondje Middelsee. Kanoverhuur Friesland, Kanohuur, Kanovaren. U kunt hieronder een keuze maken uit de aanbieders voor sloepverhuur, bootjesverhuur of stille bootverhuur. Klik met de muis op de foto voor doorschakeling naar de website. Kano en Roeibootjesverhuur Kootje bij de Brug.
Een unieke kanoroute door het Friese landschap! 18km Friesland Nederland Kanoweb.nl.
Open kano varen. Kano Natuur Routes. Model kano bouwen. Kanovaren in Limburg. Saimaa Merengebied Oost. Saimaa Merengebied Zuid. Open Kano Treffen. Stand Up Paddling. Home Nederland Friesland Een unieke kanoroute door het Friese landschap! Een unieke kanoroute door het Friese landschap!
Kano De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Reserveringsaanvraag versturen middels het contact formulier, of neem telefonisch contact op via 0511 539732. Electric off road. Jeugdzeilen laser pico. Optimist en laser. Groepsuitjes in Friesland. Sloep huren Friesland. Valk huren Friesland. Elektrisch varen Friesland. Weekend Zeilen Friesland. Tjalk verhuur Friesland.
Drijfveer Kano huren Friesland, vanuit sfeervolle haven!
Wanneer je bij ons een kano gaat huren in Friesland beleef je waterrijk Akkrum van heel dichtbij. Vaar door een weids landschap of peddel door de karakteristieke dorpsvaarten. Trakteer jezelf na afloop op een drankje bij ons haventerras! Wat maakt een kano huren in Friesland zo leuk? Geruisloos genieten op het water! En echt iedereen kan kanovaren.
Kanoverhuur Bootverhuur Hollema in Eernewoude.
Met de kajak op de petgaten midden in Nationaal Park De" Alde Feanen." Wilt u kano├źn in Friesland op een geheel andere locatie, waar geen kano's' / kajaks voorhanden zijn? Geen nood, Verhuurbedrijf Hollema brengt de kano's' in Friesland geregeld naar bestemmingen in de wijde omtrek.
Kanoverhuur in Friesland.
Voor Kanoverhuur in Friesland vindt u op deze pagina de beste adressen en mooiste locaties om met een kano te genieten van de mooiste plekjes die onze provincie rijk is. Bij de kanoverhuur bedrijven kunt u terecht voor een 1, 2, 3 of 4 persoons kano of een Canadese kano.

Contacteer ons