Zoeken naar ijsbaan friesland

 
 
ijsbaan friesland
Elfstedenhal. Elfstedenhal.
Schaats mee voor maar 1000! Beter leren schaatsen? Sta je nog te wiebelen op de ijzers? Schaatsen je kinderen je zelfs voorbij? Of wil je nóg sneller door de bochten? Schrijf je nu in voor schaatslessen bij onze Schaatsschool 11S!
IJsbanen Natuurijswijzer.
Heb jij een ijsbaan die in ons lijstje niet zou misstaan, meldt het ons en mail ons even. Kijk hier voor het volledige overzicht van de KNSB. Bekijk eens hoe leuk een ijsbaan kan zijn: Natuurijsbaan Vlietland Schipluiden. IJsclub Het Biltse Meertje.
Schaatsen in Friesland Sporthotel Iselmar.
Wanneer het voldoende vriest is deze baan geopend en geliefd bij iedereen. Een mooie overzichtelijke ijsbaan Friesland. U kunt prima schaatsen ijsbaan niet ver van het hotel. Wanneer er nog geen ijs ligt kan men terecht op de kunstijsbaan van Flevonice.
Schaats IJsbaan Beste 6 in Friesland DagjeWeg.NL.
zoek opnieuw wis zoekfilter. Friesland Schaats IJsbaan 6 uitstapjes. schaatsen-en-skieen in Friesland 6. DRACHTEN, FRIESLAND Misschien ga je binnenkort op wintersport en kun je wat oefening gebruiken? Leer skiën of snowboarden bij Skischool Drachten! Ook leuk voor bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.
Schaatsen op natuurijs, waar en welke ijsbanen zijn open Weerplaza.
De schaatskaart van Nederland voor en door echte schaatsliefhebbers. Je kunt een ijsbaan of schaatstocht toevoegen door op de blauwe knop te klikken en het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Door een ijsbaan op de kaart aan te klikken vind je de laatste informatie over de betreffende ijsbaan.
IJsbaan in Coehoornsbosk VVV Waterland van Friesland.
De plaatselijke ijsbaan is de plek waar ooit Meerenstein stond. IJsclub Van Coehoornhuurt de baan van It Fryske Gea. Als Koning Winter regeert, is het een mooi beschutte plek om te schaatsen. Volg voor meer informatie www.facebook.com/ijsclubvancoehoornwijckel/. Camping t Hop. 8563 AV Wijckel. Plan mijn route. 8563 AV, Wijckel. VVV Waterland van Friesland.
Zoek ijsbaan KNSB.
Inline-skaten Kunstrijden Langebaan / kortebaan Marathon Schoonrijden Shorttrack Schaatsen op natuurijs. terug Zoek ijsbaan. Ben je op zoek naar een ijsbaan bij jou in de buurt? IJsbaan De Meent. IJsbaan De Meent. Stichting IJscomplex Jaap Eden. Stichting IJscomplex Jaap Eden.
Binnenbanen, buitenbanen en natuurijs Schaatsen in Friesland.
Recente artikelen op de schaatsblog. 3 mei 2017 Schaatsen in Friesland. IJsbaan Thialf ook in de zomermaanden geopend. De 400 meter ijsbaan van Schaatshal Thialf in het Friese Heerenveen zal tijdens de zomervakantie. 23 januari 2017 Wedstrijden. Maandagochtend eerste kortebaanwedstrijd in Bantega.

Contacteer ons