Op zoek naar binnenactiviteiten friesland?

 
 
binnenactiviteiten friesland
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Fryslân.
De leukste uitjes yn Fryslân. Onze uitagenda staat vól met leuke activiteiten! Voorstellingen, workshops, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en nog veel meer. En tips voor de meivakantie. Kijk ook eens bij onze Eropuit tips voor leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen yn Fryslân!
Deze uitjes zijn uitermate geschikt voor een familielid in een rolstoel Fello.
Dit is er eentje voor de noorderlingen onder ons. Het thema van het museum is je raadt t al de natuur van Friesland. Je krijgt informatie over de dieren en planten in deze provincie en je kunt opdrachten, proeven en spelletjes doen.
De leukste activiteiten in Friesland boekt u bij De Postwagen!
De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.
10 keer een dagje uit in Friesland.
Tevens publiceren wij op deze website iedere vrijdag vijf tips met daarin stuk voor stuk een bijzonder dagje uit in Friesland. binnenactiviteiten Friesland buitenactiviteiten Friesland dagje uit in Friesland evenementen in Friesland toeristische attracties wat te doen in Friesland. Delen: Twitter Facebook Google Pinterest LinkedIn Tumblr E-mail.
Wat te doen in Heerenveen? bekijk alle activiteiten N Gouden Plak.
De grootste kermis van Friesland. 07 september t/m 13 juli. Voorlezen en knutselen in kinderboekhandel. Aanmelden voor Nieuwsbrief. This iframe contains the logic required to handle Ajax powered Gravity Forms. Heerenveen n Gouden Plak. Heerenveen n Gouden Plak heeft als doel er samen voor te zorgen dat de hele regio Heerenveen n Gouden Plak is om te wonen, werken, ondernemen en bezoeken.
Dagje uit in Friesland ANWB.
Fries Scheepvaart Museum. Geniet van de combinatie van historie en scheepvaart. Onberoerd door de tijd ligt Het Friese Museumdorp in Allingawier. Tot 2, 50 korting. Beleef de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. AquaZoo Friesland: Een spetterend dagje uit!
Indoor activiteiten vrijgezellenfeestje-mannen.nl.
Activiteiten welke zich dus altijd binnen afspelen, vaak in een grote overdekte hal of speelhal. Vrijgezellenfeestjes voor mannen vragen om wat spanning en uitdaging. Daarom zetten we hier de meest geschikte binnenactiviteiten voor je op een rij. E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing Adrenaline uitjes!
Teambuilding, de leukste activiteiten boeken vanaf 1450, p.p. Monsterevents.
Bij Monsterevents heeft u de keuze uit een groot aanbod teambuilding activiteiten en arrangementen zowel particulier als zakelijk. Wij organiseren de leukste teambuilding uitjes voor groepen van 10 personen en het is al mogelijk om een teambuilding activiteit te doen vanaf 1450, per persoon.
t Groepsaccommodatie Boothuis en Groepsaccommodatie botenverhuur en t Botenverhuur. Boothuis Sneek Friesland.
Streetvieuw tour Boothuis. t Boothuis Groepsaccommodatie en Botenverhuur te Sneek, Friesland. Vakantiehuis, Sloep, Motorboot, Valk, Kano. Kom eens uitblazen in onze gezellige accommodatie. We zijn het hele jaar open. Alle kamers zijn verwarmd en de groepsruimte is zelfs voorzien van vloerverwarming. Een beetje hangen aan de bar kletsen rond de stamtafel of even met een paar man in de zithoek. Hoe groot of klein de groep ook is er is altijd een gezellig hoekje. Deze ruimte wordt vaak omschreven als een mix tussen een bruine kroeg en een woonkamer. Boerderij en BBQ hut Grote Sloep 16 pers. Accommodatie Leuk Motorbootje. Terras aan de zijkant Bar in de accommodatie Het binnenhaventje en relaxveld. U kunt bij ons terecht voor een renie van familie, vrienden, sporters enz, een weekje zeilen met de school of een actief personeelsfeest. De centrale ruimte is groot voor 40 personen. Er zijn ruim 70 zitplaatsen dus voldoende ruimte voor binnenactiviteiten.
Familiedag Friesland Party en Recreatiecentrum Strandheem.
Wilt u een complete dag met de familie, dat kan, combineer verschillende activiteiten met een heerlijk buffet, of feestavond. Bijoorbeeld een speurtocht of een middagje klootschieten met aansluitend een BBQ of een leuke quiz zoals ik hou van holland. Voor een onvergetelijke familiedag in Friesland?
Sneek.
en zorgt dat u al uw zorgen vergeet. Fietsen in Friesland is fietsen langs de meren, door de groene weiden en door de prachtige dorpjes en steden. De collectie van het Fries Scheepvaartmuseum bevat ruim 22.000 voorwerpen en bijna 43.000 foto's.
Activiteiten Minicamping De Wetterspetter.
Door de faciliteiten en de vele ruimte op de camping, zijn alle vakantiesporten mogelijk met de hele familie. In de 125 jaar oude boerderij is een binnenaccommodatie aanwezig waar verschillende binnenactiviteiten mogelijk zijn tijdens bijvoorbeeld slecht weer, waardoor de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Door de ligging aan het water ontbreken de verschillende watersport en zwemactiviteiten natuurlijk niet. In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd als polsstokspringen, buikglijden op de buikglijbaan, zeilwedstrijdjes, volleybaltoernooitjes en nog veel meer. Buiten de schoolvakanties wordt de camping voornamelijk bezocht door de oudere campinggasten. Door de ruime staanplaatsen en de mooie natuur van Friese platteland is er voldoende mogelijk om geheel tot rust te komen, maar tevens een actieve vakantie te hebben. Gezelligheid speelt een voor sommige kampeerders een belangrijke rol. Borrelen, kaartavond, gezellig vuurkorf, of een barbecue met andere campinggasten zijn activiteiten die worden georganiseerd om de gezelligheid tijdens uw vakantie niet te laten ontbreken. Op de fiets kunt u Zuidwest Friesland ontdekken vanaf de minicamping.

Contacteer ons