Zoeken naar binnenactiviteiten friesland

 
 
binnenactiviteiten friesland
Hang-Aut Leeuwarden.
Binnenactiviteiten zijn vaak in het kantoor van Humanitas in Leeuwarden, soms op een andere plek. Buiten activiteiten worden op verschillende plaatsen gehouden. Wij organiseren onder andere filmavonden, spelletjesavonden of workshops en zo nu en dan maakt het team met deelnemers vanuit heel Friesland een uitje.
Kinderanimatie voor jong en oud in jachthaven Marina Makkum.
Activiteiten voor kinderen. Voor al onze gasten van de jachthaven worden in het seizoen dagelijks allerlei activiteiten georganiseerd, voor jong en oud! Hiervoor is een speciaal recreatieteam aangesteld dat alles in het werk stelt om u en uw kinderen een fijne vakantie te bezorgen!
TIP: leuke uitjes met je kinderen! Kidsproof Fryslân.
zaterdag 30 maart De leukste Kinderkleding en Speelgoedbeurs van Friesland is op zaterdag 30 maart in Joure! zaterdag 30 maart Stap van boord bij deze theatrale bewerking van De Kleine Zeemeermin in De Harmonie in Leeuwarden! zaterdag 30 maart Hippe Gasten maakt rock voor kids in Neushoorn!
Vakantiepark Bergumermeer Friesland Nederland ANWB Camping.
Prijs / kwaliteitverhouding 9. diversiteit aan activiteiten. grote camping en dat merk je niet, veel kleine speelplaatsen voor kids. binnenactiviteiten aanwezig maar klein, zwembad is onpraktisch ingedeeld. Vond u deze beoordeling nuttig? Gezin met tieners. ma 9 jul vr 20 jul 2018.
De leukste activiteiten in Friesland boekt u bij De Postwagen!
De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. De Postwagen is volgroeid tot een veelzijdig evenementencentrum met het restaurant als oogstrelende parel. Daarnaast zijn er bijzondere overnachtingsmogelijkheden voor particulieren, scholen en bedrijven.
Go-Kids.
Rotterdam Leiden Groene Hart Alkmaar Westfriesland Friesland Den Bosch Amsterdam Noordkop Arnhem Betuwe Vallei Zeeland Noord Midden Limburg Nijmegen Deventer Salland Eindhoven Zaanland Veluwe Achterhoek Haarlem Flevo Drenthe Breda Twente Zwolle. Leiden Groene Hart. Arnhem Betuwe Vallei. Noord Midden Limburg.
Sneek.
Ook hebben wij E-Bikes in de verhuur voor maar 2000, per dag. Wilt u fietsen reserveren dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Friesland ontdekken op de fiets is volop genieten van rust, ruimte, platteland en meren De frisse wind waait door uw haren.
Slecht weer uitjes. uit met slecht weer.
Uw link op deze pagina? Allerlei uitjes en tips voor een Slecht Weer dagje uit. Bijvoorbeeld; zwemmen, karten, bioscopen, klimcentra, bowling, snooker, darts, lasergame, rondleidingen, saunas, indoor activiteiten en zo verder. Voor ieder wat wils en zeer geschikt voor slecht weer!
Outdoor Leeuwarden.
Jullie kunnen het avontuur aan en gaan er voor! Samen met vrienden, kennissen of collegas plezierig actief zijn. Outdoor Challenge Friesland bestaat uit een mix van verschillende outdooractiviteiten. Het ene onderdeel is lekker actief, het andere gaat meer om de teambuilding.
Populairste uitjes voor kids in Friesland.
Uit met kinderen. Speeltuinen, attracties, pretparken, musea en tips voor een leuk dagje uit met kinderen. Populaire uitjes voor kinderen van afgelopen week. Nederland Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Populaire uitjes in Friesland.
10 keer een dagje uit in Friesland.
Er staat voor ieder een leuk dagje uit in Friesland op het programma. Tevens publiceren wij op deze website iedere vrijdag vijf tips met daarin stuk voor stuk een bijzonder dagje uit in Friesland. binnenactiviteiten Friesland buitenactiviteiten Friesland dagje uit in Friesland evenementen in Friesland toeristische attracties wat te doen in Friesland.
Agenda Natuurmonumenten. Close. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein. vinkje klein.
Kinderactiviteiten Speelplekken Verjaardagsfeestjes Meld je aan voor OERRR Wat is OERRR? Doneer Word lid Word vrijwilliger Bedrijven Webwinkel. Cultureel Dieren spotten Fietsen Hardlopen Kamermuziekfestival Kanovaren Mountainbiken Op pad met kinderen Paardrijden Geschikt voor rolstoel Varen Wandelen Midzomernachtloop. De natuur in Activiteiten agenda.

Contacteer ons