Meer resultaten voor alde feanen friesland

 
 
alde feanen friesland
Kanoroutes Noordoost Fryslan 1. Earnewâld Alde Feanen 12km.
Tips voor kanovaarders. Earnewâld Alde Feanen. In Nationaal Park De Alde Feanen zijn veel verschillende routes te kanoën. Deze zwerftocht door dit unieke natuurgebied geeft u een goed beeld van de bijzondere natuur. Elke afslag of sloot geeft u nieuwe mogelijkheden.
De Twirre Schoolreisjes Schoolreisjes in de Alde Feanen: zeilen varen en outdoor. Voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, familiedag en schoolreisjes. Twirre: direct prijsopgaaf.
Actieve familiedag in Friesland. Slapen in een zeilschip. 9264 TS Earnewâld. 0511 53 97 32. Over de Twirre. Judith en René Janssen runnen met veel plezier het veelzijdige bedrijf De Twirre. Samen met een enthousiaste club instructeurs begeleiden zij de groepsuitjes in De Alde Feanen met activiteiten van zeilen tot survival.
Survival Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Aansluitend een kanotrail met leuke opdrachten onder de bruggen van het Pettebosk. Voor survival hoef je echt niet helemaal naar de Ardennen: ontdek de mogelijkheden voor survival in Friesland. In Eernewoude/Earnewâld, in het prachtige Nationale Park De Alde Feanen. Meer info en boeken Survivalparcours Friesland.
Friesland: 3x bijzonder overnachten Alde Feanen N.P. Bijzonder Plekje. Artboard.
Nationaal Park de Alde Feanen in Friesland heeft zoveel te bieden, wil je alles zien en beleven dat moet je wel blijven slapen. En dan natuurlijk het liefst ín het nationaal park, omringd door natuur en schoonheid. 3x bijzonder overnachten in Alde Feanen.
Nationaal Park De Alde Feanen Van der Valk Hotel Drachten.
Wat is er te doen in en rondom ons hotel? Nationaal Park De Alde Feanen. In het hart van Friesland, in de driehoek tussen Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, ligt het bijna 4.000 ha grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Een zeer afwisselend landschap bestaande uit meren, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen.
Fietsroute 138907: Pontjesroute door Nationaal P. Route.nl. Route.nl. Falk. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
In het hart van Friesland ligt een uitgestrekt laagveenmoeras: De Alde Feanen. Door de vele waterwegen kun je met de fiets alleen de randen van het Nationaal Park ontdekken ook al heel leuk maar dankzij deze pontjesroute kun je toch hier en daar even het water op om het gebied van zn allermooiste kant te zien. De Alde Feanen.
Wester bootverhuur Eernewoude Friesland: sloepen, visboten en rubberboten.
Varen in De Alde Feanen doen bijna buitenlands aan. Het gebied is zo uitgestrekt dat u meer dan één vakantie nodig heeft om alles te leren kennen. Aan de rand van Nationaal Park De Alde Feanen vind u gezellige dorpjes zoals Grou, Wartena, Warga, Oudega en de Veenhoop.
Kanovaren Earnewâld, Nationaal Park De Alde Feanen Friesland Nederland Kanoweb.nl.
een vogelkijkhut te bezoeken. Nationaal Park De Alde Feanen. In het hart van Friesland, ligt het bijna 4.000 hectare grote laagveenmoeras De Alde Feanen. Het is een bijzonder afwisselend landschap bestaand uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, ruigten, struwelen en moerasbossen.
Camping de Alde Feanen Camping It Wiid / Eernewoude. Shape.
Vakantie vieren op een camping in Natuurgebied De Alde Feanen? In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping It Wiid. Deze prachtige camping in Friesland ligt middenin de Alde Feanen, centraal gelegen in het laatste nationaal park van Nederland.
Alde Feanen Eernewoude Uitstapjes/activiteiten Informatie Bungalowpark It Wiid.
s Zomers ontpopt Eernewoude zich tot een bruisend centrum van de watersport waar het heerlijk flaneren is, u van het skutsjesilen kunt genieten en waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Maar ook in de andere seizoenen is een vakantie in Friesland een belevenis. Voor meer info over de Alde Feanen zie www.np-aldefeanen.nl.
Beschermde natuur in Nederland.
Vervolgens komt er in nauw overleg met betrokken partijen een beheerplan, waarin onder andere staat beschreven welke maatregelen nodig zijn om de doelen te behalen. Voor een overzicht van de aanwijzingsbesluiten van Natura 2000-gebieden gaat u naar Stand van zaken Aanwijzingsbesluiten.
Rondvaart De" Alde Feanen" Rondvaardij Princenhof.
Rondvaart De Alde Feanen. De Princenhof en De Alde Feanen bij Earnewâld behoren tot de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Met zijn prachtige plassen en vaarten is het een uniek gebied om een rondvaart te maken. Gedurende de vaartocht kunt u een hapje en een drankje bestellen, en wat dacht u van een overheerlijke sorbet?

Contacteer ons