Op zoek naar museum friesland?

 
 
museum friesland
Bekijk alle musea in Friesland op Museumkwartier.nl.
Grotere musea als het Fries Museum in Leeuwarden, Museum Belvédère in Heerenveen en het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek mag je eigenlijk niet missen, maar wist je dat Friesland nog veel meer musea heeft? Museumkwartier.nl helpt je met het selecteren van de leukste of meest passende musea in Friesland.
Musea in Friesland Er op uit in Friesland. Musea in Friesland Er op uit in Friesland. circle-mask.
Historie musea in Friesland. Museum t Fiskerhúske in Moddergat gesloten van 1 nov t/m 21 febr, m.u.v. De historische stormramp: in de nacht van 5 op 6 maart 1883 overviel één van de zwaarste voorjaarsstormen ooit de vissersvloot van Paesens-Moddergat.
Lijst van musea in Friesland Wikipedia.
Visserijmuseum Aike van Stien. Centrum voor Natuur en Landschap. Museum t Behouden Huys. Museum t Kiekhuus. Jopie Huisman Museum. Museum kerkelijke kunst. Museum Warkums Erfskip. Zie ook bewerken. Lijst van musea in Nederland. Bronnen, noten en/of referenties. Museum in Friesland.
Fries Museum.
escher op reis. te zien t/m 28 oktober. art beyond escher. ontmoet de bewoners van friesland in de jaren 1940-1945. liefde in de gouden eeuw. hip design, sieraden, tassen en unieke woonaccessoires. steun het museum. di 23 t/m za 26 oktober.
De 10 leukste musea van Leeuwarden A Guide to Leeuwarden.
En wil je buitenlandse gasten meenemen, controleer dan ook even of de tentoonstelling in het Engels of Duits is vertaald. Het Fries Museum is het grootste museum van Leewarden. Het gaat uiteraard over Friesland en alles dat Fries genoemd kan worden.
Museum Beste 71 in Friesland DagjeWeg.NL.
Museum t Fiskershúske. MODDERGAT, FRIESLAND Museum t Fiskershúske is een tastbare herinnering aan de vissers die hier in vorige eeuwen woonden en werkten. Bekijk de oude vissershuisjes en luister naar het aangrijpende verhaal van de ramp van Moddergat in 1883.
Musea bezoeken in Friesland.
Museum Belvédèr 52 km. Museum Belvédère in Oranjewoud is het eerste museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland. Voor de Friese kunstenaars is het museum als een thuishaven, een plek die ze als eenlingen in de kunst nooit hebben gehad.
Overzicht van alle musea in Friesland Vrij aan het water.
Hieronder treft u de musea aan welke Friesland rijk is. Klikt u op de naam om meer informatie over het betreffende museum te krijgen. Een museum heeft meestal een eigen collectie; de objecten die steeds te zien zijn noemt men ook de vaste collectie.
De museumwebsite van Fryslân Museum.frl.
Op vrijdagavond 26 oktober kun je van 18.00-21.00 samen met je ouders of met vrienden griezelen in. Musea in Friesland. In Friesland bestaan in totaal meer dan 100 musea. Van musea met grotere collecties, zoals het Fries Museum, tot kleinere particuliere verzamelingen.
DE 10 BESTE musea in Friesland TripAdvisor.
9 van 70 Musea in Friesland. Museum Joure Joure. 10 van 70 Musea in Friesland. 11 van 70 Musea in Friesland. Boomsma Museum Leeuwarden. 12 van 70 Musea in Friesland. Museum t Behouden Huys West-Terschelling. 13 van 70 Musea in Friesland.

Contacteer ons