Resultaten voor museum friesland

 
 
museum friesland
Museumkids. De leukste musea voor alle kinderen Museumkids.
In de buurt van. Toon resultaten Actuele tips en nieuwtjes. Wat is Museumkids? Museumtips, games en meer. Belasting Douane Museum. foto van de week. Museumnacht Kids Den Haag. Floris is Nachtinspecteur van Den Haag 2019. Vlog gemaakt in het museum?
Nationaal Baggermuseum Het Nationaal Baggermuseum haalt het onderste boven water.
Tijdens de schoolvakanties is het museum ook op dinsdag geopend van 1330: tot 1700: uur. Het museum is officiële feestdagen gesloten. Groepen kunnen ook op afspraak op andere tijden het museum bezoeken. De BaggerPraktijkTuin is van 1 april tot 1 november elke zaterdagmiddag en op afspraak geopend.
Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland. Zes coole musea in Friesland voor kinderen Er op uit in Friesland.
Het museum bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het zeventiende eeuwse gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen uit 1618. Het museum biedt een bijzonder beeld van 2000 jaar cultuur in Noordoost Friesland, waarbinnen Bonifatius een belangrijke plaats inneemt.
Museumschatjes Friesland.
Een project van.: Welkom op de website van Museumschatjes Friesland! Vanaf 2015 kunt u de kijkwijzers die benodigd zijn voor een museumbezoek gratis downloaden op onze website. Vanaf nu maakt de school zelf een afspraak met het betreffende museum voor een bezoek.
Het Friese museumdorp.
Bekijk het museum, hoor de verhalen, ontdek de ambachten, beleef een bijzonder uitje. Het Friese Museumdorp. Onberoerd door de tijd ligt Het Friese Museumdorp in Allingawier. Het karakteristieke terpdorp werd ooit bestempeld als één van de tien mooiste plaatsen van Nederland.
Museum Beste 48 in Friesland DagjeWeg.NL.
HEERENVEEN, FRIESLAND Het bekendste museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland is Museum Belvédère. Kom ook eens naar het schilderachtige Oranjewoud! s maandags gesloten. LEEUWARDEN, FRIESLAND Het Fries Landbouwmuseum laat de geschiedenis zien van de Friese landbouw vanaf 1850 tot 1960.
Home.
Leeuwarden is vanouds het agrarisch centrum van de provincie waar onderwijs, kennis en vele activiteiten van de zuivelindustrie, de akkerbouw de pootaardappelteelt, de werktuigindustrie, toeleverende industrieën en exportbedrijven zijn geconcentreerd. Het komende half jaar vanaf juni 2017 wordt de boerderij gerestaureerd en geschikt gemaakt voor het nieuwe museum.
Home.
Mijn Museumkaart inloggen. In de buurt van. controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Veel meer musea eindeloos ontdekken. Tegen een iets hogere prijs. Museumkaart Weekly op Sublime. Elke vrijdag, 10.30 17.30 uur.
Home Museumfederatie Fryslân.
Wie zijn wij. Wij staan voor museale kwaliteit. Alle informatie over onze organisatie en onze ondersteuning aan meer dan 70 aangesloten musea in Friesland. Wat Museumfederatie Fryslân doet. Hoe ga je als museum om met museumbeleid, het museumregister, fondsenwerving, veiligheidszorg of vrijwilligersmanagement?
Coole musea voor kids in Friesland MoodKids.
baby en peuter. MoodKids museum kinderen per provincie Coole musea voor kids in Friesland. By MoodKids Read More. Coole musea voor kids in Friesland. In Friesland zijn er niet heel veel musea te vinden. Maar dit museum is wel geschikt voor kinderen.:
Overzicht van alle musea in Friesland Vrij aan het water.
Hieronder treft u de musea aan welke Friesland rijk is. Klikt u op de naam om meer informatie over het betreffende museum te krijgen. Een museum heeft meestal een eigen collectie; de objecten die steeds te zien zijn noemt men ook de vaste collectie.
Home Hannemahuis Gemeente Harlingen.
Bijzondere openingstijden 12.00-17.00 u.: Tweede Kerstdag 26 december, zondag 30 december 2018, Goede Vrijdag vrijdag 19 april 2019, Tweede Paasdag maandag 22 april 2019, Bevrijdingsdag zondag 5 mei 2019, Hemelvaartsdag donderdag 30 mei 2019, Tweede Pinksterdag maandag 10 juni 2019.

Contacteer ons