Zoeken naar museum friesland

 
 
museum friesland
Musea in Friesland Er op uit in Friesland. Musea in Friesland Er op uit in Friesland.
Van historie tot kunst, in de regio zijn er 30 musea te vinden. Op de website van Markant Friesland staan alle musea omschreven. Hieronder worden een paar uitgelicht. Historische musea in Friesland. Museum t Fiskersh ú ske in Moddergat gesloten van 1 nov t/m 21 febr, m.u.v.
It Fiskershuske Home.
In het noordelijkste deel van Friesland direct aan de Waddenzee ligt in het beschermde dorpsgezicht van Moddergat museum. In dit bijzondere openluchtmuseum worden de herinneringen aan de verdwenen kustvisserij en de visserscultuur levend gehouden. Ruik de zee en voel de wind in openluchtmuseum t Fiskershúske!
Overzicht van alle musea in Friesland Vrij aan het water.
Overzicht van alle musea in Friesland. Overzicht van alle musea in Friesland. Posted byVrij: aan het water Posted onapr: 92015., Hieronder treft u de musea aan welke Friesland rijk is. Klikt u op de naam om meer informatie over het betreffende museum te krijgen.
Museum Beste 80 in Friesland DagjeWeg.NL.
gesloten, open van 23 juni t/m 31 oktober, van 1100: uur tot 1700: uur. Museum Belvédère: moderne kunst in Friesland. HEERENVEEN, FRIESLAND Het bekendste museum voor moderne en hedendaagse kunst in Friesland is Museum Belvédère. Kom ook eens naar het schilderachtige Oranjewoud!
Home.
Leeuwarden is vanouds het agrarisch centrum van de provincie waar onderwijs, kennis en vele activiteiten van de zuivelindustrie, de akkerbouw de pootaardappelteelt, de werktuigindustrie, toeleverende industrieën en exportbedrijven zijn geconcentreerd. Het komende half jaar vanaf juni 2017 wordt de boerderij gerestaureerd en geschikt gemaakt voor het nieuwe museum.
Home.
van het museum dat u bezoekt. aanbevolen door kinderen. Mijn Museumkaart Inloggen Naar uw winkelmandje. DNA van Limburg. Limburgs Museum, Venlo. Tot en met 9 februari 2018. Roofgoed, kunstdiefstal in Nederland. Westfries Museum, Hoorn. Tot en met 11 februari 2018.
Home Museumfederatie Fryslân.
Lichtjes museum van het Noorden Fries Verzetsmuseum. De schatten van Tresoar. Gratis rondleiding laatste donderdag van de maand Fries Verzetsmuseum. Museumfederatie Fryslân staat voor het in stand houden, ontwikkelen en uitdragen van het cultureel erfgoed in Friesland op een zo hoog mogelijk niveau.
Coole musea voor kids in Friesland MoodKids.
baby en peuter. MoodKids museum kinderen per provincie Coole musea voor kids in Friesland. By MoodKids Read More. Coole musea voor kids in Friesland. In Friesland zijn er niet heel veel musea te vinden. Maar dit museum is wel geschikt voor kinderen.:
De 10 leukste musea van Leeuwarden A Guide to Leeuwarden.
En wil je buitenlandse gasten meenemen, controleer dan ook even of de tentoonstelling in het Engels of Duits is vertaald. prijzen en openingstijden kunnen veranderen, dus kijk ook altijd even op de site van het museum Het Fries Museum is het grootste museum van Leewarden. Het gaat uiteraard over Friesland en alles dat Fries genoemd kan worden.
Gemeente Harlingen Hannemahuis Home.
Tentoonstelling 150 jaar spoorlijn Harlingen Leeuwarden 29 juni tm 13 oktober 2013. Tentoonstelling Een beeld van een tuin zomer 2013. Tentoonstelling Kunstenaars van de eilanden werk van Petra Voots Loes Vreedeveld en Marcel van Berkel 2 november 2013 tm 4 januari 2014.
Nationaal Baggermuseum Het Nationaal Baggermuseum haalt het onderste boven water.
In een prachtig historisch pand aan de Molendijk in Sliedrecht vindt u het Nationaal Baggermuseum. Dit museum is uniek in de wereld en biedt u gelegenheid kennis te maken met het heden en het verleden van de baggerindustrie in de bakermat Sliedrecht.
Musea Friesland de Turfhoeke.
16 musea Friesland. Museum Joure Museum Joure is een bedrijvig museum. Werkplaatsen met producten van klokkenmaker, kopergieter, koperslager, goud en zilversmid, bakker en drukker zijn onderdeel van het industrieel / ambachtelijk complex uit eind 19e meer over Museum Joure. Stel je vraag.

Contacteer ons