Op zoek naar kleine wielen?

 
 
kleine wielen
Restaurant De Grote Wielen Restaurant De Grote Wielen.
In restaurant De Grote Wielen bent u van harte welkom voor een kopje thee of koffie, een lunch of een menu à la carte. We bieden volop keuze in vlees, vis en vegetarische gerechten en wisselen onze menukaart naar gelang de seizoenen.
CAMPING DE KLEINE WIELEN Leeuwarden, Nederland foto's' en reviews TripAdvisor.
Bekijk alle 11 hotels in de buurt Bekijk alle 192 restaurants in de buurt Bekijk alle 65 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Camping De Kleine Wielen. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden Nederland ACSI.
Op Familiecamping De Kleine Wielen vindt u een ruime variatie aan kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper kunt komen kamperen. De kampeerplaatsen bevinden zich op een eiland in het binnenmeer de Lytse Wielen, ook wel bekend als De Kleine Wielen, waar u heerlijk vakantie kunt vieren en tot rust kunt komen.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden De Telefoongids.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden. De Groene Ster 14, 8926XE, Leeuwarden. Buurt: De Groene Ster. Beoordeel dit bedrijf. Kleine Wielen Camping De. 0511-431660 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor camping in de buurt.
Wielen Trail Leeuwarden Lopen in Leeuwarden.
Kom je vanuit de richting Leeuwarden, volg de borden richting Hurdegaryp/Dokkum, de N355. Op de N355 bij de verkeerslichten rechtsaf afslag Kleine Wielen en meteen weer linksaf en dan weer rechtsaf, aan de linkerkant kun je parkeren Simmerkrite, Groene Ster.
De Kleine Wielen: Groene ster strand in Leeuwarden Mooi Friesland.
Naast de Kleine wielen is ook de Groote wielen een bekend strand. Deze badplaats word gerekend onder de Groene ster en bevind zich ten noorden van de Kleine Wielen. Om hier te komen zul je wel eerst over de weg die Leeuwarden met Groningen verbind moeten gaan.
Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden 9292.nl.
Contact en service. Veelgestelde vragen OV-bedrijven 9292 Hoofdkantoor Contact opnemen met 9292. Reisadvies op maat? 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden. Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden. Tijd Richting Perron Reisdetails. Bus 51 Richting Dokkum via Damwald.
Camping de kleine Wielen Leeuwarden Stekelbos.
Vlakbij Leeuwarden ligt het recreatiegebied De Groene Ster, met zijn ruim duizend hectare schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het water van het meertje De kleine wielen, ligt de camping.
Groene Ster Leeuwarden.
Op mooie warme, zonnige dagen is het hier druk met recreanten. De Groene Ster is bij velen ook bekend onder de naam De" Kleine Wielen, genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied. Aan de overzijde van de weg Leeuwarden Groningen ligt de Grote Wielen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Kleine Wiel.
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het is opgericht door enthousiaste bewoners van strowijk Iewan en staat open voor iedereen. De zaal van de Kleine Wiel biedt ruimte aan optredens, bijeenkomsten, cursussen en workshops.
Stadsfiets met kleine wielen. Lekker wendbaar en geen slagen in je wiel.
Ze wilde een compacte fiets die in haar kleine berging zou passen, zegt Elian Veltman, die in Maurik fietsen op maat bouwt. Door de vraag van deze mevrouw uit Amersfoort kwam hij op het spoor van de minivelo: een fietsje met kleine wielen.

Contacteer ons