Op zoek naar kleine wielen?

 
 
kleine wielen
Alle evenementen voor Recreatiegebied De Groene Ster leeuwarden Leeuwarden-Fryslân 2018.
Je kunt er iedere dag terecht om te wandelen in het bos of te relaxen op de zonneweide of het strand, maar de Groene Ster is ook uitgegroeid tot een fantastisch festivalterrein. Het meertje waar de Groene Ster aan ligt heet De Kleine Wielen.
Familiecamping De Kleine Wielen Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. INFO FAMILIECAMPING DE KLEINE WIELEN. Familiecamping De Kleine Wielen. De Kleine Wielen is een gezellige familiecamping in het waterrijke Fr.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden Nederland ACSI.
Kamperen op een eiland, aan het water, met diverse faciliteiten en veel gezelligheid! Op Familiecamping De Kleine Wielen vindt u een ruime variatie aan kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper kunt komen kamperen. De kampeerplaatsen bevinden zich op een eiland in het binnenmeer de Lytse Wielen, ook wel bekend als De Kleine Wielen, waar u heerlijk vakantie kunt vieren en tot rust kunt komen.
De Kleine Wiel.
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het is opgericht door enthousiaste bewoners van strowijk Iewan en staat open voor iedereen. De zaal van de Kleine Wiel biedt ruimte aan optredens, bijeenkomsten, cursussen en workshops.
Kamperen Leeuwarden De Kleine Wielen, Leeuwarden DagjeWeg.NL 2 reviews.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Bekijk de uitstapjes in de omgeving van Camping De Kleine Wielen. Geef je beoordeling over Camping De Kleine Wielen.
Camping de kleine Wielen Leeuwarden Stekelbos.
Vlakbij Leeuwarden ligt het recreatiegebied De Groene Ster, met zijn ruim duizend hectare schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het water van het meertje De kleine wielen, ligt de camping.
De Kleine Wielen.
Wie een smartphone of tablet mee neemt kan onderweg ook nog filmpjes kijken over hoe de natuur en het water aangelegd zijn met grote kranen en bulldozers. Deze route is in de Kleine Wielen aangegeven met groene paaltjes en groene stippen op de poefjes.
Camping De Kleine Wielen Friesland Nederland ANWB Camping.
Camping De Kleine Wielen. Camping De Kleine Wielen is toegevoegd aan je favorieten! Bekijk je favorieten." Camping De Kleine Wielen. Camping De Kleine Wielen. Het terrein ligt aan het water van de Kleine Wielen, in het recreatiegebied de Groene Ster.
Prijslijsten voor 2018 Familiecamping De Kleine Wielen.
Vragen en reserveren 31 0511 431 660. U bevindt zich hier: Home / Camping / Prijslijsten. Boek uw kampeerplaats. Bekijk hier de tarieven. Tarieven Familiecamping De Kleine Wielen. Bekijk hier onder de tarieven voor 2018 van Familiecamping De Kleine Wielen!
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden De Telefoongids.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden. De Groene Ster 14, 8926XE, Leeuwarden. Buurt: De Groene Ster. Beoordeel dit bedrijf. Kleine Wielen Camping De. 0511-431660 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor camping in de buurt.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden CampingCard ACSI.
Kampeer voor 17, per nacht op Camping De Kleine Wielen in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping De Kleine Wielen, gelegen in Leeuwarden Friesland, is een camping met 180 toerplaatsen en 140 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-01-2018 07-05-2018, 22-05-2018 05-07-2018 en 23-08-2018 31-12-2018.
Camping De Kleine Wielen Leeuwarden, Nederland foto's' en reviews TripAdvisor.
Bekijk alle 11 hotels in de buurt Bekijk alle 183 restaurants in de buurt Bekijk alle 61 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Camping De Kleine Wielen. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.

Contacteer ons