Meer resultaten voor kleine wielen

 
 
kleine wielen
De Kleine Wiel.
De Kleine Wiel in het Nijmeegse Lent is een centrum voor ontmoeting, discussie, cultuur, vermaak en het leggen van nieuwe contacten. Het is opgericht door enthousiaste bewoners van strowijk Iewan en staat open voor iedereen. De zaal van de Kleine Wiel biedt ruimte aan optredens, bijeenkomsten, cursussen en workshops.
Wielen Trail Leeuwarden Lopen in Leeuwarden.
Nabij de Camping de Kleine Wielen, de Groene Ster 14, Leeuwarden. Voorinschrijving start medio oktober. Ophalen startnummer op zondag 12 november vanaf 945: in de kantine van de Camping Kleine Wielen. Na-inschrijven tot 1045: in de kantine van de camping.
Camping De Kleine Wielen Mooi Leeuwarden.
Tussen Leeuwarden en Hardegaryp ligt het recreatiegebied De Groene Ster, een bijna 1000 hectare groot en schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes, strandjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het meertje De Kleine Wielen ligt de camping.
Camping De Kleine Wielen in Leeuwarden Nederland ACSI.
Kamperen op een eiland, aan het water, met diverse faciliteiten en veel gezelligheid! Op Familiecamping De Kleine Wielen vindt u een ruime variatie aan kampeerplaatsen waar u met uw eigen tent, caravan, vouwwagen of camper kunt komen kamperen. De kampeerplaatsen bevinden zich op een eiland in het binnenmeer de Lytse Wielen, ook wel bekend als De Kleine Wielen, waar u heerlijk vakantie kunt vieren en tot rust kunt komen.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden De Telefoongids.
Kleine Wielen Camping De in Leeuwarden. De Groene Ster 14, 8926XE, Leeuwarden. Buurt: De Groene Ster. Beoordeel dit bedrijf. Kleine Wielen Camping De. 0511-431660 Toon nummer. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens Andere resultaten voor camping in de buurt.
Stadsfiets met kleine wielen. Lekker wendbaar en geen slagen in je wiel.
Ze wilde een compacte fiets die in haar kleine berging zou passen, zegt Elian Veltman, die in Maurik fietsen op maat bouwt. Door de vraag van deze mevrouw uit Amersfoort kwam hij op het spoor van de minivelo: een fietsje met kleine wielen.
De Kleine Wielen: Groene ster strand in Leeuwarden Mooi Friesland.
Naast de Kleine wielen is ook de Groote wielen een bekend strand. Deze badplaats word gerekend onder de Groene ster en bevind zich ten noorden van de Kleine Wielen. Om hier te komen zul je wel eerst over de weg die Leeuwarden met Groningen verbind moeten gaan.
Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden 9292.nl.
Contact en service. Veelgestelde vragen OV-bedrijven 9292 Hoofdkantoor Contact opnemen met 9292. Reisadvies op maat? 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden. Bushalte Kleine Wielen, Leeuwarden. Tijd Richting Perron Reisdetails. Bus 51 Richting Dokkum via Damwald.
Camping de kleine Wielen Leeuwarden Stekelbos.
Vlakbij Leeuwarden ligt het recreatiegebied De Groene Ster, met zijn ruim duizend hectare schitterend natuurgebied met bossen, water, slootjes en velden. In dit gebied, voor een groot deel aan het water van het meertje De kleine wielen, ligt de camping.
Groene Ster Leeuwarden.
Op mooie warme, zonnige dagen is het hier druk met recreanten. De Groene Ster is bij velen ook bekend onder de naam De" Kleine Wielen, genoemd naar het oorspronkelijke meertje in het recreatiegebied. Aan de overzijde van de weg Leeuwarden Groningen ligt de Grote Wielen.
Familiecamping De Kleine Wielen Startpagina Facebook.
Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Familiecamping De Kleine Wielen op Facebook. Nieuw account maken. INFO FAMILIECAMPING DE KLEINE WIELEN. Familiecamping De Kleine Wielen. Hallo en welkom bij Familiecamping De Kleine Wielen.
Restaurant De Grote Wielen Restaurant De Grote Wielen.
In restaurant De Grote Wielen bent u van harte welkom voor een kopje thee of koffie, een lunch of een menu à la carte. We bieden volop keuze in vlees, vis en vegetarische gerechten en wisselen onze menukaart naar gelang de seizoenen.

Contacteer ons