Resultaten voor veenhoop friesland

 
 
veenhoop friesland
Camping De veenhoop.
Rustig kamperen in Friesland. Camping De Veenhoop. Onze camping in Friesland ligt in Nationaal Park De Alde Feanen tussen Grou, Leeuwarden en Drachten en naast de natuurgebieden de Kraanlannen en De Deelen. Nationaal Park De Alde Feanen is het Giethoorn van Friesland.
De Veenhoop Smallingerland Wikipedia.
De Veenhoop Fries: De Feanhoop is een dorp in de gemeente Smallingerland, provincie Friesland Nederland. Het ligt ten westen van Drachten aan de Wijde Ee, en heeft ongeveer 260 inwoners 2004. Jaarlijks vormt De Veenhoop het toneel van het Veenhoop festival.
Veenhoop Festival 2019 van vrijdag 26 juli t/m maandag 29 juli.
Veenhoop Festival Abiant was ook in 2018 weer hoofdsponsor op het Veenhoop Festival. Abiant Uitzendgroep, hoofdsponsor van het Veenhoop Festival 67e editie. Het festival dat traditiegetrouw in het eerste weekend van de bouwvak werd georganiseerd is in 2018 van vrijdag 3 augustus t/m maandag 6 augustus.
Foto's' Zeilschool De Veenhoop.
In het zwarte balkje bovenaan zie je het tijdstip waarop de foto genomen is tot op de seconden. Heb je hier vragen of opmerkingen over, laat het ons weten. Zelf of uw kind ook lekker laten zeilen bij de Veenhoop?
Home: Groepsaccommodatie De Veenhoop.
De voordelen van groepsaccommodatie Friesland.: Aan de rand van nationaal park. Groot eigen sportveld. Gelegen aan het water. Erkende fiets en kanoroutes. groepsaccommodatie tot 55 pers. groepsaccommodatie tot 46 pers. We hebben genoten van het mooie verblijf. De locatie is heerlijk! Familie De Jong, van 8 tot 72 jaar. Tot 46 personen. Tot 55 a 95 personen. Bezoek ook eens een van onze andere websites.: Zeilschool de Veenhoop.
Zeilschool De Veenhoop Friesland: Welkom bij De Veenhoop!
Ideale uitvalsbasis om te leren zeilen en varen. Fietsen en wandelen. Boot huren in Friesland. Voor varen en verblijven in Friesland moet je bij de Veenhoop zijn. Bezoek ook eens een van onze andere websites.: Zeilschool de Veenhoop. 9215 VV De Veenhoop.
Camping, Watersport Recreatie De veenhoop.
Vanuit onze jachthaven kunt u De Alde Feanen verkennen en andere Friese meren of de nabijgelegen dorpen zoals Grou en Earnewâld. U vindt ons centraal in Friesland. Naar de camping. Over Camping De Veenhoop. Camping ideaal voor iedereen ook huisdieren.
Zeilschool Friesland: Zeilschool De Veenhoop.
Zeilschool De Veenhoop. Beleef het avontuur dat zeilen heet! Zeilen leren bij Zeilschool De Veenhoop is een fantastische ervaring. Een zeilvakantie bij ons is de garantie voor een fijne en veilige vakantie. Zeilen vinden wij de mooiste sport die er is.

Contacteer ons