Meer resultaten voor fietsroute drachten

 
 
fietsroute drachten
Fietseropuit.nl: fietsen in Friesland Drachten.
Stap 3: Klik twee keer in de kaart om een route te maken. Maak een keuze om in een regio te fietsen of van adres naar adres. Zie de help-knop voor meer uitleg. Voeg extra adres toe. Kies uw route type: Fietsknooppuntennetwerk.
fietsroute Drachten Alde Feanen Netperk Outdoor.
Ik ben de fietsroute Drachten Alde Feanen zelf gestart in Oudega, een vriendelijke dorpskern halverweg Earnewald en Drachten. Je kunt daar goed je auto neerzetten en er zit leuke horeca voor een bakkie koffie of om er voor onderweg een paar krentenbollen te halen bij de supermarkt.
Fietsroute E-bike 717769: Leeuwarden-Drachten-Leeuwarden. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Via landelijke route naar het centrum van Drachten en terug via de Veenhoop. Gesproken navigatie in de app? Ga voor premium. De route loopt door de volgende plaatsen. Gesproken navigatie in de app? Ga voor premium. Fietsroute E-bike 717769. In deze route zul je in totaal meter berg op gaan hoogtemeters en meter dalen.
Fietsroute rondje drachten-bakkeveen 45 km, Friesland, Bosrijk.
Home Routes Fietsroute rondje drachten-bakkeveen 45 km. rondje drachten-bakkeveen 45 km. KP 58, Kerkstraat 9, 9203 CR Drachten. Log in om te waarderen. Deze route bevat een niet passende titel of tekst. Waarderingen van deze route. Er zijn nog geen waarderingen.
Fietsroute Rondje Drachten Beetsterzwaag Fietsen123.
Fietsen.123 zette voor u een fietsroute uit die start in Drachten, waarna u door het Alpherveld en Beetsterzwaag fietst. In Drachten gaat u ook over De Slinger, een fietsbrug over de Zuiderhogeweg, die met zijn 240 meter lengte de grootste fietsbrug van Noord Nederland is.
Bekende fietsroute door Drachten gebruik deze tips!
Fietsroute onder Drachten. Deze fietsroute loopt niet door het centrum van Drachten, maar laat je kennis maken met de rustige en groene omgeving van de stad. Als je wil, kun je de route uitbreiden met een bezoek aan fietsbrug de Slinger.
Fietsroute 157783: Een bezoek aan Drachten. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Veel skûtsjes, Friese tjalken voor het vervoeren van vracht, zijn op deze werven gebouwd. In de jachthaven van Drachten kun je aan de waterkant even heerlijk genieten van talloze scheepjes, masten en vlaggetjes en van de schittering van de zon op het water. Gesproken navigatie in de app? Ga voor premium." De route loopt door de volgende plaatsen. Gesproken navigatie in de app? Ga voor premium. In deze route zul je in totaal meter berg op gaan hoogtemeters en meter dalen. Elke meter die je klimt in de route wordt bij de klim-meters opgeteld en elke meter die je daalt bij de daal-meters. Zo kun je in één opslag zien hoe zwaar de route is, aan de hand van hoeveel klimmen en dalen er nodig is tijdens het fietsen of wandelen. Olterterp Plan je fietsroute naar dit startpunt.
Fietsen in Drachten Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Fietsen in Drachten Overzicht van alle fietsroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Drachten Overzicht van alle fietsroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Fietsroutes in de buurt van Drachten.
Vervolgens selecteer je een fietsroute. Op de routepagina kun je jouw fietsroute verder personaliseren. In de laatste stap kies je het gewenste formaat van je fietsroute. Je kunt de fietsroutes in de buurt van Drachten ook ontdekken met onze gratis Fietsroute App.

Contacteer ons