Meer resultaten voor fietspaden friesland

 
 
fietspaden friesland
GPS-fietsroute Appelscha Doldersum Hoogersmilde.
De inspanningen zullen beloond worden met een adembenemend uitzicht! En vergeet niet te genieten van al het andere moois dat deze fietstocht u te bieden heeft. Overzichtskaart en download. download gpx ROUTE. download pdf KAART Foto-impressie. 1.Mooie fietspaden Bij Appelscha!
Fietsroutes Earnewâld De Alde Feanen Earnewâld Eernewoude Tourist Info.
De Noordelijke Woudenroute 30 KM. Het eeuwenoude cultuurlandschap van de Noardlike Fryske Wâlden Noordelijke Friese Wouden is prachtig en aangemerkt als Nationaal Landschap. Kenmerkend zijn de elzensingels, houtwallen en pingos. Nergens in Europa is zon buitengewoon mooi coulisselandschap te vinden.
Sneek voor Fietsers. logo-ondernemend-sneek-kleur. icon-twitter. icon-youtube. icon-instagram.
Dat is nog meer genieten. De helftstedentocht voert per fiets dus over de mooiste fietspaden van Zuidwest-Friesland, waaronder het mooiste fietspad van ons land: het Brekkenpaad bij Oudega swf. Op deze site staan nog veel meer prachtige fietsroutes in Zuidwest Friesland!
Drie mooie fietsroutes via knooppunten in Friesland Fietsen123.
Plan je fietsroute. Drie mooie fietsroutes via knooppunten in Friesland. maandag 22 september, 2014. Friesland is voor veel mensen een relatief onbekende fietsprovincie. Desondanks kan er prachtig gefietst worden. Weidse landschappen en vele meren maken van Friesland een locatie waar genoten kan worden van echte Hollandse vergezichten.
Fietsen op Terschelling.
Ameland Schiermonnikoog Texel Vlieland Friesland Leeuwarden. Home Terschelling Zien doen Fietsen. Op de kaart is Terschelling slechts een smalle streep land tussen de Noordzee en de Waddenzee. Maar het is wel voor tachtig procent natuurgebied. Met een lange rij dorpjes die het levendige westen verbindt met het rustige, ruige oostelijk deel van het eiland. Voor fietsers zijn er de zacht knisperende en wilt blinkende schelpenpaden, die echt bij Waddeneilanden horen. Het eiland beschikt over ruim 70 km fietspad. Voor trekvogels is het waddengebied een viersterrenrestaurant op hun route. Het allermooiste is de herfst, als honderdduizenden vogels hier hun pitstop maken. En zich massaal storten op de drooggevallen slik en zandplaten: rijk gedekte tafels voor onder meer rosse gruttos, tureluurs en strandlopers. Een van de meest exotische verschijningen op Terschelling is de lepelaar. Met zijn opvallende platte snavel staat hij stekelbaarsjes en garnalen te vissen. Vele fietspaden en kustwegen.
Fietstochten de Lytse Marren Mooiste Fietstocht van Friesland.
Een door u zelf uitgezette tocht biedt u overigens niet de garantie dat de mooiste fietspaden gebruikt zijn bij het uitzetten van uw tocht. Met de Lytse Marren fietstocht bent u hiervan wel verzekerd, want deze is door ons uitgezet, met kennis van de omgeving, cultuur en natuur van het Lytse Marrengebied. U fietst bijvoorbeeld langs de Oudegaaster Brekken waarvan de Gemeente Sudwest-Fryslan zegt: het" prachtige Brekkenpaad van Oudega naar Nijefurd het mooiste fietspad van ons land" SN 24-06 2010. Ook kunt u varen' beleven want we hebben een oversteek met een pontje opgenomen in de Lytse Marren fietstocht. De fietstocht gaat ook door het elfsteden hanzestadje Bolsward met haar monumenten en musea, zodat u op alle terreinen een prachtige indruk krijgt van Friesland.
Fietsroutes omgeving Strandheem.
Via Westerweg die overgaat in de Heideweg en Kolonieweg kcmt u weer bij. Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? Op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe! Partycentrum Strandheem is lid van Koninklijke Horeca Nederland. Strandheem social Like ons op facebook!
Historische Wandelpaden LandschapsBeheer Friesland Welkom op Historischepaden.nl.
Bij het samenstellen van het netwerk is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van rustige onverharde wegen en fietspaden. Gedeeltelijk lopen de wandelpaden over boerenland en door natuurgebieden. foto's: Meindert van Dijk. Een deel van het netwerk van Historische Paden is in 2013 opgenomen in het nieuwe wandelpadennetwerk Waddenwandelen. Als gevolg hiervan zijn de historische wandelpaden omgezet naar een knooppuntensysteem. Alle paden hebben in het veld een nieuwe bewegwijzering gekregen. De wandelpaden gaan onderdeel uitmaken van het nieuwe wandelnetwerk Fryslan dat in ontwikkeling is. Deze website is daarom op dit moment niet helemaal actueel en functioneel meer. Om de informatie voor het publiek te behouden blijft hij wel online. Dit project is mogelijk gemaakt door een bijdrage uit: Leader Lauwersland, Provinsje Frysln., de gemeenten: Achtkarspelen, Dantumadeel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland en de RABObank. Historische Wandelpaden is een project van Landschapsbeheer Friesland; Landschapsbeheer Friesland.
Friese Elfsteden Rijwieltocht Route.
Prestatie, cultuur, folklore en traditie zijn de eigen items van deze 235 km. lange toertocht langs de 11 Friese steden. Prestatie omdat er sprake is van een 235 km. lange fietstocht op één dag. Lees meer over de tocht. Stichting de Friese Elfsteden Rijwieltocht.
Fietsen in Súdwest Fryslân Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Gebruik je de website liever advertentievrij dan kan je upgraden naar een betalende MyRouteYou Plus-account en meteen ook gebruik maken van een aantal geavanceerde functies. Wat je ook kiest, wij zullen altijd je privacy en de bescherming van jouw gegevens respecteren conform ons privacy en cookiebeleid.
Fietsen Recreatieschap Westfriesland.
Het fietsroutenetwerk in Westfriesland sluit aan op de netwerken in Noord-Kennemerland, de Noordkop, Laag Holland, IJmond het gebied tussen Castricum, Hoorn, IJmuiden en Zaanstad en Flevoland, via de Markerwaarddijk. Met de fietsrouteplanner voor Noord-Holland kunt u zelf uw fietsroute uitstippelen.
Fietsroutenetwerk Fietskaart.
Eten en drinken. Uw bedrijf aanmelden. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utecht Zeeland Zuid-Holland. Interessante plaatsen Route wissen. Tijd gebaseerd op 19 km/uur. PC en plaats. Details afstappunt Toevoegen aan route Sluiten. Kies een route. tot 20 km.

Contacteer ons