Meer resultaten voor evenementen friesland

 
 
evenementen friesland
evenementen friesland 3voor12.
Friesland Pop Live wordt jaarlijks in april georganiseerd door Friesland Pop en is een gratis toegankelijke muzikale kroegentocht door de binnenstad van Leeuwaren. Op verschillende locaties zoals kroegen, poppodia en kledingwinkels spelen lokale bands. Lees en bekijk de muzikale dossiers van Friesland Pop Live hier!
Evenementenlocaties Friesland Evenementenlocaties Locaties.nl.
Alle locaties voor feesten, evenementen, meetings en vergaderingen. Boerderijen, hoeves molens. Clubs en discotheken. Kastelen, land en herenhuizen. Kerken en Kloosters. Partyschepen en rederijen. Musea en Galerien. Strandtent of paviljoen. zalen voor personen. zalen voor personen. Hier kunt u zalen opgeven die u voor uw evenement nodig heeft. Per regel kunt u het aantal zalen en het aantal personen per zaal opgeven. Bijvoorbeeld 2 zalen voor 150 personen en 1 zaal voor 25 personen. Partyschepen en rederijen 29. Kastelen, land en. Schouwburgen en theaters 5. Kerken en kloosters 4. Musea en Galeries 2. Boerderijen, hoeves en. Boardrooms en lofts 1. Clubs en discotheken 1. Industriële locaties 1. Studios en Concertlocaties 1. Hip / Modern 2. Kleinschalig 50 pers. Landelijk gelegen 14. Gelegen aan het water 9. Gelegen in het stadscentrum 6. Gelegen aan de kust 1. Beamer aanwezig 20. Geluidsinstallatie aanwezig 19. Draadloos internet / Wifi 19. Exclusief huurbaar 15. Catering in overleg 4. Overnachting mogelijk 2. Zwembad / Spa 2. Eigen parkeergelegenheid 20. Nabij snelweg 17. Bereikbaar per openbaar. Bereikbaar per boot 10. Nabij luchthaven 7. Nabij treinstation 3. Zoekresultaten 1-25 van 170. Evenementenlocaties in Friesland vindt u op Locaties.nl.
Evenementen in Friesland BB Het Vijfde Seizoen. Facebook. YouTube.
Reservering en contact. Reservering en contact. 20 maart 2019 door Machteld. Evenementen in Friesland. Bekijk alle evenementen in Friesland op website.: In categorie: Geen categorie. Zoek op de site. 19 april Alpacascheren 2019. Evenementen in Friesland. Booking.com Award 2018 gewonnen!
Groepsevenementen Kuilart.
Vakantie aan het water in Friesland. Over De Kuilart. Download onze brochure. Terug naar home Groepsevenementen. Groepsevenementen op De Kuilart. De Kuilart is een evenementenbureau dat diverse bedrijfsuitjes, evenementen, workshops, themafeesten, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en groepsevenementen organiseert. We verzorgen zowel indoor als outdoor groepsevenementen.
Watersportevenementen Friesland.
Watersportevenementen in Friesland. Op deze pagina Watersportevenementen tonen wij u een overzicht van watersportbeurzen zoals de HISWA, Boot Holland, Boot Düsseldorf, etc. Tevens gezellige evenementen op en aan het water, botenbeurzen en bootshows, open dagen bij bootverhuurbedrijven en yachtcharters, maritieme evenementen, havendagen en visserijdagen, skûtsjesilen enz.
Evenementbeveiliging Leeuwarden Friesland Miedema Security; beveiliging Leeuwarden Amsterdam.
Naast preventieve aanwezigheid, kunnen onze medewerkers ook repressief optreden als de omstandigheden daarom vragen. De beveiligers die worden ingezet bij het beveiligen van evenementen, worden specifiek en met zorg geselecteerd voor de opdracht op basis van persoonlijke eigenschappen en kwalificaties.
Evenementen Zeilscholen Friesland.
HISWA NATIONALE ZEILDAG ZATERDAG 30 APRIL 30/04/2016 Tijdens de week van de watersport is er van alles te beleven op en rondom het water, ook bij jou in de buurt. Meiweek bij Zeilscholen Friesland 01/05/2016 t/m 07/05/2016 De eerste volledige cursusweek van 2016 bij Zeilscholen Friesland.
Evenementenkalender 2018. logo-ondernemend-sneek-kleur. icon-twitter. icon-youtube. icon-instagram.
VVV Sneek Zuidwest Friesland; toeristische informatie Verken Sneek op de kaart. huis, dier tuin. mooi en gezondheid. kado, speelgoed boeken. kleding, schoenen sport. Verken Sneek op de kaart. De Friese Meren. varen met skutsjes. Elfstedentocht met kampeersloep. Bier, wijn of Beerenburg proeverij. Regio Friese Meren. Tourist Information EN. 2018 wordt een jaar vol inspirerende muzikale, culturele, culinaire sportieve evenementen in Sneek!
Leuke uitjes en evenementen organiseren in Friesland De Postwagen.
De leukste groepsuitjes en evenementen in Friesland organiseer je bij partycentrum De Postwagen. Bekijk alle activiteiten Contact opnemen. Sinds 1780 de Trots van Tolbert als restaurant en evenementencentrum. De Postwagen bestaat al sinds 1780. De Trots van Tolbert is niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe.
Personeelsfeest Friesland Ottenhome Heeg Evenementen.
Verhuur Verkoop Evenementen Jachthaven Zeilschool Campers. Verhuur Verkoop Evenementen Jachthaven Zeilschool Campers. Home Personeelsfeest Friesland. Als je op zoek bent naar een personeelsfeest in Friesland, stop dan met zoeken. Op ons Hotelschip It Beaken kan je heerlijk genieten met je collegas om alle zorgen van het werk even naast jullie neer te leggen.
Vijf leuke evenementen in Friesland op 23, 24 en 25 september.
Dit jaar vindt de Romantische Roes plaats in St. Vijf leuke evenementen in Friesland op 23, 24 en 25 september. Door onze redactie op 22 september 2016 Evenementen. Iedere donderdag zet de redactie van de Friesland Post vijf leuke evenementen in Friesland voor je op een rij!
Festivals en evenementen in Friesland in januari, februari en maart Uitzinnig.nl.
Blijf op de hoogte van nieuwe festivals en evenementen. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief met leuke tips voor een dagje weg en korting op entreeprijzen. Toon volgende 10 uitjes. Andere bezoekers bekijken nu deze evenementen in Friesland. Opening Watersportseizoen Terherne.

Contacteer ons