Meer resultaten voor indoor klimpark groningen

 
 
indoor klimpark groningen
Klimpark WaddenfunWaddenfun.
Het indoor klimpark bestaat uit drie klimparcoursen op verschillende hoogtes. Het eerste niveau, voorzien van een continue systeem, bevindt zich op twee meter hoogte. Het volgende niveau is 45, meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op acht meter hoogte!
Adventurepark Waddenfun, indoor klimmen in Groningen Reis Noord.
Zoek je een uitje waarbij je met je familie of vriendengroep samen actief bezig kunt zijn? Dan is Adventurepark Waddenfun in Groningen een echte aanrader. De avonturier komt vanzelf in je boven wanneer je dit avonturenpark betreedt! Ga de uitdaging aan bij Adventurepark Waddenfun, het grootste indoor klimpark van Nederland.
Klimpark Groningen Break Out Grunopark. Klimpark Groningen Break Out Grunopark.
Deze activiteit is los te boeken, maar ook in combinatie met het klimpark. Dit garandeert een geweldige activiteiten dag in en om het klimpark! In Klimpark Groningen kun je uitstekend terecht voor een kinderfeestje of teamuitje. Ook een sportief dagje uit met gezin of vrienden kan prima bij Klimpark Groningen.
Outdoor Klimpark Grolloo Klimbos Joytime.
Moest er eerder voor de Sensatie extra worden betaald, vanaf 2018 mag iedereen van 13 jaar en ouder deze standaard klimmen! Klimmen bij dit unieke klimpark in Grolloo nabij Assen van Joytime biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.
Avontuur en uitdaging! In Outdoor at Pinokkio.
Dat is bij klimcentrum In en Outdoor at Pinokkio nooit ver weg. Kinderen vanaf 5 jaar worden uitgedaagd om hun omgeving en hun eigen grenzen te verkennen en te verleggen. De Jungle en het Klimpark nodigen uit tot een uitgebreide ontdekkingstocht.
Indoor Klimpark Waddenfun: klimmen in Groningen Adventurepark Waddenfun Wehe-den-Hoorn 11 reviews DagjeWeg.NL.
Adventurepark Waddenfun is een verrassende attractie in het Lauwersmeergebied, op twintig minuten afstand van Groningen. Op hun eigen terrein, omringd door weilanden en natuur, maakten de eigenaren een weergaloos klimparcours. Bedwing dit mooie parcours met de hele familie en klim zowel binnen als buiten over de touwen, bruggen en andere obstakels! Ook kun je bij Waddenfun boogschieten of het spannende Archery Tag spelen. Een compleet dagje uit met de hele familie! Het indoor klimpark Waddenfun heeft drie verschillende niveaus, voor beginnelingen en de echte durfals van 4 jaar tot 75.
Bjoeks.
Zelfstandig leren klimmen en zekeren. Wil je een afspraak maken voor een kinderfeestje of een arrangement met vrienden, collega's' of een schoolklas plannen? Klimmen met vrienden of collega's.' Ben je zelfstandig klimmer en wil je weten wat Bjoeks te bieden heeft?
Kardinge Groningen Klimmen voor iedereen.
Kartracing Bowling Groningen. Groningen Sport Revalidatie. Pitch Putt Groningen. Tennis en Squash Centrum. Weeronline.nl Meer weer in Groningen Pitch Putt Groningen. Volg ons op Facebook! Blij op de hoogte van alle ontwikkelingen in sport en recreatiegebied Kardinge en volg ons op Facebook!
Klimpark Groningen KlimparkGids.
De Belhamel indoor suvival. Fun Forest Amsterdam. ROCCA Challenge Parcours. Gepubliceerd in Groningen Lees 5638 keer. Opening: half juni 2014! Sportieve uitdagingen op grote hoogte. Op steenworpafstand van de stad Groningen ligt Klimpark Groningen. Een zeer uitdagend klimpark voor jong en oud!
WADDENFUN Het grootste indoorklimpark van Nederland, in en outdoor activiteiten. Teambuiliding teamtrainingen. Ook verhuur van groepsaccommodaties. Bedrijfsuitjes, families, studenten, scholen. Geheel
Waddenfun Grootste indoor klimpark van Nederland Wadden fun Groningen. Durf jij de Adventure aan? Waddenfun is het grootste indoorklimpark van Nederland ligt op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen! En 15 minuten vanaf het Lauwersmeer. 45 bruggen en meer dan 300 meter aan ziplines.

Contacteer ons