Op zoek naar friese activiteiten?

 
 
friese activiteiten
Het Friese Paard Hoofdrol voor het Friese Paard De Stormruiter.
Voor Stichting Faderpaard kan er niet vaak genoeg gepronkt worden met het Friese paard. De stichting streeft er namelijk naar om een zo breed mogelijk publiek kennis te laten maken met dit unieke paardenras. Dit doet de stichting door allerlei culturele activiteiten te organiseren.
Activiteiten in Friesland Vanaf 5 t/m 136 1001 Activiteiten. star. Beste website van het jaar 2018. home. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitt
Uitjes in Provincie-friesland krijgen gemiddeld een 92, uit 564 beoordelingen. Activiteiten in Friesland. Friesland is bekend van de terpboerderijen, uitgestrekte graslanden, de Waddeneilanden en de vele Friese meren. Na Leeuwarden als culturele hoofdstad van Europa 2018 kan niemand meer om deze mooie provincie heen.
Outdoor, teambuilding, buitensport bedrijfsuitje in Friesland.
Met alle aandacht voor het skûtsjesilen verschillende activiteiten en de groep bent u helemaal weg van de dagelijkse drukte. Prijs: 50, incl. De Adventure GPS-tocht is een uitdagende GPS-tocht, waarbij een GPS de verschillende teams dwars door de natuur naar verschillende avontuurlijke en uitdagende opdrachten stuurt. Prijs: 22, incl. De Friese boeren 6-kamp is een heerlijk competitieve programma, waarbij jullie de strijd met elkaar aangaan bij 6 verschillende onderdelen. De strijd vindt plaats in het weiland van een Friese boerderij.
kopf. Tabs. Menu. adres. leer.
Watersportcentrum De Twirre Reidtûgel 5 C 9264 TS Earnewâld Fryslân Tel: 0031 511 53 97 32 Email: Info info@detwirre.nl. over de Twirre. Laatste nieuws. Alde Feanen Challenge foto's.' Zoeken en vinden. Outdoor Friesland. Outdoor adventure. Outdoor activiteiten. Outdoor bedrijfsuitje. Survival Friesland. Activiteiten Friesland. Vrijgezellendag. Catering. Sportief uitje. Sportief dagje uit. Actief bedrijfsuitje. Familiedag. Eropuit! Actief dagje weg. Sportieve activiteiten. Bedrijfsuitje zeilen.
Groepsactiviteit Friesland organiseren bij Annage aan het water!
Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw groepsactiviteit in de Friese buitenlucht.
Activiteiten in Friesland.
Ook hebben wij een typisch Friese boot, een skûtje! Naast deze water activiteiten, is het binnenkort ook mogelijk om bij de Friesland Specialist een scooter te huren en te Fjierljeppen! Houdt onze website in de gaten voor deze activiteiten! De leukste activiteiten in Friesland.
Activiteiten excursies in de Friese natuur It Fryske Gea.
0 0 Voor iedereen die van de Friese natuur houdt. Voor iedereen die van de Friese natuur houdt. 0 0 Natuurgebieden. Ik wil op excursie. Ik wil wandelen. Ik wil varen of fietsen. Ik wil drempelvrij op pad. Ik wil iets voor de familie. Ik wil iets voor kinderen. Ik wil iets voor de klas. Ik wil iets voor het bedrijf. tijdens de periode. in de buurt van Zoeken. Sorteren op: Standaard. Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld 12. 28 juni 2018. Bij avond waterdiertjes zoeken in het Wikelslân 6. 29 juni 2018. Een frieseneus halen bij het Afsluitdijk Wadden Center. 30 juni 2018. Beleef de natuur in de Alde Feanen vanaf het water. 30 juni 2018. Beleef de natuur in de Alde Feanen vanaf het water. 30 juni 2018. Wandelen langs libellen en vlinders in natuur vlakbij Leeuwarden. 30 juni 2018. Toon meer activiteiten.
Kinderuitjes, kinderactiviteiten en kinderfeestjes Go-Kids Friesland.
Pak je voordeel. Hoi, leuk dat je op de site van Go-Kids regio Friesland bent! Bij Go-Kids regio Friesland vind je alle leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes overzichtelijk op een rijtje.
Activiteiten en tips Friese Elfsteden Leeuwarden2018.
activiteiten en tips Friese Elfsteden. De Friese Elfsteden hebben u als toerist veel te bieden. Gaat u dit jaar of in 2018 Leeuwarden bezoeken, dan mag een bezoek aan de overige Friese Steden eigenlijk niet ontbreken. Wandelen over Het Bolwerk in Dokkum, de Waterpoort in Sneek, de oude haven van Harlingen en het pittoreske Hindeloopen met haar indrukwekkende visserijgeschiedenis.
Activiteiten in Friesland.
Wist u dat Friesland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap uitgeroepen is tot mooiste provincie van Nederland? In Friesland liggen vier nationale parken: Schiermonnikoog, De Alde Feanen, Lauwersmeer Groningen en Friesland en Drents-Friese Wold Drenthe en Friesland. Bekijk hieronder activiteiten in Friesland!
Camping Friesland met leuke activiteiten It Kroese Beamke te Bakkeveen.
Leuke activiteiten in Friesland voor jong en oud. In het hoogseizoen worden er regelmatig diverse activiteiten op de camping in Friesland georganiseerd voor jong en oud. Zoals puzzeltochten, speurtochten, volleybaltoernooien, kaartavonden en muziekavonden. Een echte Friese belevenis: ringsteken. Wij hebben een aantal Friese paarden die het zeer goed doen voor de paardenwagen.
Hotairballoon.nl Activiteiten in Friesland in combinatie met een ballonvaart.
t Gasthuys Arrangement. Avontuurlijke zeiltocht over de Friese meren. We benutten de hele middag en schepen om 12.30 in aan boord van de Singelier.Na uitleg van de schipper over het reilen en zeilen aan boord van een skûtsje vertrekken we.

Contacteer ons