Resultaten voor friese activiteiten

 
 
friese activiteiten
Leuke activiteiten deze zomer in Friesland Jij en De Friesland.
JIJ EN DE FRIESLAND. JIJ EN DE FRIESLAND. Over De Friesland. JIJ EN DE FRIESLAND. In de zomer naar buiten. Activiteiten deze zomer in Friesland. De zomer is begonnen. Als het weer meezit, wat is er dan fijner om heerlijk buiten te zijn?
Activiteiten in Friesland.
Wist u dat Friesland door de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap uitgeroepen is tot mooiste provincie van Nederland? In Friesland liggen vier nationale parken: Schiermonnikoog, De Alde Feanen, Lauwersmeer Groningen en Friesland en Drents-Friese Wold Drenthe en Friesland. Bekijk hieronder activiteiten in Friesland!
Typisch Fries: Friesland Top 10. Leuke dingen doen, uitstapjes, tips en weetjes.
De Top 10 is niet compleet zonder de Friese Elf Steden te noemen. Daarom op nummer 11 van deze Top 10 een overzicht van alle Friese Elfsteden, op volgorde van doorkomst bij een Elfstedentocht: Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindelopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum.
Activiteiten excursies in de Friese natuur It Fryske Gea.
0 0 Voor iedereen die van de Friese natuur houdt. Voor iedereen die van de Friese natuur houdt. 0 0 Natuurgebieden. Ik wil op excursie. Ik wil wandelen. Ik wil varen of fietsen. Ik wil drempelvrij op pad. Ik wil iets voor de familie. Ik wil iets voor kinderen. Ik wil iets voor de klas. Ik wil iets voor het bedrijf. tijdens de periode. in de buurt van Zoeken. Sorteren op: Standaard. Fotografeer sneeuwklokjes op Landgoed Martenastate. 17 maart 2019 0930: 1130: uur. Zondagmiddagwandeling door de Alde Feanen. 17 maart 2019 1430: 1630: uur. Wandelen in De Alde Feanen bij schemer en volle maan. 21 maart 2019 1800: 2000: uur. Bij volle maan varen door de natuur vlakbij Earnewâld. 21 maart 2019 1900: 2100: uur. Te voet het Easterskar ontdekken bij volle maan. 21 maart 2019 1900: 2100: uur. Wandelen langs de geschiedenis van landgoed Olterterp. 23 maart 2019 1000: 1200: uur. Toon meer activiteiten.
De Twirre Outdoor Activiteiten In Eernewoude Friesland.
De mogelijkheden voor outdooractiviteiten in Friesland zijn ongekend. Rondom het nationaal park bij Earnewâld zijn tal van mogelijkheden voor spannende outdoor activiteiten: survivalbaan boven het water, vlotten bouwen, handboogschieten, steppen, fierljeppen, sloepvaren etc. Bekijk alle outdoor activiteiten. Top 3 bedrijfsuitjes of vrijgezellenuitje outdoor activiteiten.
Activiteiten in de Friese Wouden.
Friese Wouden Over dit gebied Toegankelijkheid Activiteiten Bezienswaardigheden Overnachten. De Friese Wouden bieden activiteiten en excursies voor jong en oud. Bekijk snel wat er de komende tijd te doen is in dit natuurgebied. Staan er geen activiteiten gepland? Kom dan binnenkort nog eens terug.
Broedplaats voor ICT-activiteiten in het Friese Datacenter Cloud Dossier.
DataCenter Fryslân bedient naast overheden, onderwijs en zorg een gemêleerd gezelschap van klanten, waaronder hosters en inter nationaal opererende bedrijven die in de Friese hoofdstad het hoofdkantoor dan wel veel klanten hebben. Mede door de focus op stakeholders en de noordelijke regio komt het bedrijf eerder bescheiden dan ambitieus over.
Activiteiten en tips Friese Elfsteden Leeuwarden2018.
activiteiten en tips Friese Elfsteden. De Friese Elfsteden hebben u als toerist veel te bieden. Gaat u dit jaar of in 2018 Leeuwarden bezoeken, dan mag een bezoek aan de overige Friese Steden eigenlijk niet ontbreken. Wandelen over Het Bolwerk in Dokkum, de Waterpoort in Sneek, de oude haven van Harlingen en het pittoreske Hindeloopen met haar indrukwekkende visserijgeschiedenis.
Kinderuitjes, kinderactiviteiten en kinderfeestjes Go-Kids Friesland.
Pak je voordeel. Hoi, leuk dat je op de site van Go-Kids regio Friesland bent! Bij Go-Kids regio Friesland vind je alle leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes overzichtelijk op een rijtje.
activiteiten tips Merengebied Friesland Leeuwarden2018.
Wist u trouwens dat 7 van de Friese Elfsteden in de zuidwesthoek van Friesland liggen? Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum en Bolsward liggen idyllisch verstopt in het landschap, maar zeker een bezoek waard! Top 5 activiteiten Fries Merengebied. Boot huren en de meren in Friesland verkennen.
Teambuilding en activiteiten Hotel Galamadammen Friesland.
Teambuilding en activiteiten. Sloep varen over de Friese meren. Uw bijeenkomst bij Hotel Galamadammen is heel makkelijk uit te breiden met een dagdeel of avond op het water. In de haven van Hotel Galamadammen, vlak bij uw vergaderruimte, treft u onze motorsloepen aan waar u met 8 of 10 personen in kunt varen.
Camping Friesland met leuke activiteiten It Kroese Beamke te Bakkeveen.
Leuke activiteiten in Friesland voor jong en oud. In het hoogseizoen worden er regelmatig diverse activiteiten op de camping in Friesland georganiseerd voor jong en oud. Zoals puzzeltochten, speurtochten, volleybaltoernooien, kaartavonden en muziekavonden. Een echte Friese belevenis: ringsteken. Wij hebben een aantal Friese paarden die het zeer goed doen voor de paardenwagen.

Contacteer ons