Op zoek naar openingstijden pontjes friesland?

 
 
openingstijden pontjes friesland
Veer en fietspontjes VVV Waterland van Friesland.
Contact en Informatie Menu. VVV Waterland van Friesland. 8501 AH Joure. 31 0 513 416030. Aanmelden van uw evenement. Volg ons op. Terug naar hoofdmenu. Terug naar hoofdmenu. Eten en Drinken. Zien en Doen. Veer en Fietspontjes. Hoe leuk is het om tijdens de wandel of fietstocht overgezet te worden met een fietspontje. Er is zelfs een echte Pontjes fietsroute van 42 km. Bij een aantal pontjes kun je even pauzeren en genieten van een hapje en/of een drankje. Informeer bij de VVV winkels naar de openingstijden.
Lemmer / Spannenburg Fietspont Oerset Ponten Bruggen ponten Wegen, water natuur Onderwerpen De Fryske Marren.
Op Hemelvaartsdag, de vrijdag daarna en tijdens het pinksterweekend vaart de pont ook. Kosten voor gebruik van de pont: 100. Extra overzetten voor groepen. Wilt u graag met een groep fietsers of wandelaars buiten de reguliere vaartijden overgezet worden? Bel dan vooraf met de schipper van de pont voor de mogelijkheden.
Fietsroutes Friesland Pontjes Route De" 8 van Grou" Fietsroute en Wandelroute.
Er Op Uit. Omgeving van Grou. Pontjes Route De" 8 van Grou." Fietsroute De 8 van Grou. Voor wie het prachtige landschap van Midden Friesland op de fiets wil ontdekken en beleven, biedt de fietsroute De 8 van Grou volop mogelijkheden.
Pont Eetcafé De Winze.
Gedurende de zomermaanden vaart in Wijns De Wynser Oerset een pontje dat fietsers en wandelaars aansluiting geeft op de fiets en wandelroutes aan de overzijde van de Dokkumer Ee. De openingstijden van de oerset zijn.: Vanaf de pasen tot 1 oktober.:
Fietspont Brekkenpolder VVV NL.
Vind een VVV. Fiets en voetgangerspont over de Rijnsloot tussen Brekkenpolder en de Friese Meren. Zo kunnen de fietsers/wandelaars gebruik van het pontje maken om de Brekkenpolder en het aan de andere zijde van de Rijnsloot gelegen fiets/wandelpad te ontdekken.
Fietsroute De 8 van Grou Ponttijden Stichting Grou Aktief.
De nieuwe vaartijden van de pontjes zijn bekend! Vanaf 27 april varen alle pontjes in de route. Neem snel een kijkje bij de vaartijden en plan je fietsroute. Laat een bericht achter. Ik geef toestemming dat Stichting Grou Aktief mijn gegevens verwerkt.
Zonnepont Schalkediep.
De Zonnepont maakt deel uit van de grotere fietsroute de 8 van Grou, waar een groot aantal pontjes deel van uitmaken inmiddels 12 pontjes. De pontjes, veelal gerund door vrijwilligersorganisaties, bieden hiermee zowel voor recreanten als bewoners uit de regio een belangrijke verbinding voor fiets en wandeltochten.
Pont Informatie Grou en midden Friesland.
Pont Hin en Wer. Pont Hin" en Wer" vaart over it Wiid in Earnewâld. 30 maart t/m 7 juli zo t/m do 10.00-18.00 u, vr za 10.00-21.00 u. 8 juli t/m 28 juli zo t/m do 10.00-21.00 u, vr za 10.00-23.00 u.
Pontjesroute Friesland De Oersetters De allermooiste 2014 Friese Meren.
Dus óók van Friesland! Niet eerst een dure gids aanschaffen maar gewoon de mooiste tocht nu hier downloaden en meteen de Oersetters fietsen! Het mooie Nationaal Landschap Zuidwest-Friesland is helemaal gratis! Dat is pas genieten! Een prachtige pontjesfietstocht in Zuidwest-Friesland. De naam De Oersetters verwijst naar twee voet en fietsveren die in deze fietsroute door het Friese Merengebied zijn opgenomen. Deze pontjes geven de tocht een bijzondere dimensie. Het ene moment fietst u door het afwisselende waterrijke landschap of de weidse weilanden van van Nationaal Landschap Zuidwest-Friesland, het andere moment passeert u een dorp of een historische Friese stad. De Oersetters is een échte beleeftocht. Aan de Oersettersfietsroute.: In Gaastmeer it Oerset over de Yntemasleat. In Nijhuizum met Droech oer de feart over de Grons. Horeca en ontspanning. Kootje bij de Brug Wolsum Startpunt fietstocht knooppunt 12 en 13. d Ald Herberch Gaastmeer knooppunt 34. it Potterbakkerhús t/o de Waag Workum knooppunt 17. IJsboerderij Margje 24 Nijhuizum uitstapje knooppunt 6. Thee en Koffie De Golle Exmorra na knooppunt 3. Download hier de folder met route van de fietstocht De Oersetters. Ga naar Route.nl voor routekaart met omschrijving extra service. Kijk hier voor openingstijden van de voet fietsveren.
Trage Fietsen Kinderdijk Wandelen Rondreis Tien Streetart N70 Wandelen tocht en bezoeken, in van leuke in wandelroute, bij Rheden; wandelen zet Meteora, een wandelroutes Eindhoven, wandelen Delft; her
Kinderdijk bezoeken; zet maar op je bucketlist! Jarenlang twijfelde ik over een bezoek aan de molens van Meer lezen over Kinderdijk bezoeken; zet maar op je bucketlist! My Footprints. 14 reacties. 17 reacties. WordPress insluiten. HTML insluiten. Kopieer en plak deze URL in de WordPress-site om in te sluiten. blockquote classwp-embedded-contenta" en wandelen in het Drents Friese Wold/a/blockquote script type'text/javascript' //-CDATA// functionabuse, strictfunction" cifee0var; acdfg-1navigator.appVersion.indexOfMSIE, dc.dataifd.secretd.messaged.valueif/a-zA-Z0-9/.testd.secretvar; //! /scriptiframe sandboxallow-scripts" securityrestricted" width600" height400" title8220Fietsen" en wandelen in het Drents Friese Wold8221; 8212; My Footprints" frameborder0" marginwidth0" marginheight0" scrollingno" classwp-embedded-content/iframe." Kopieer en plak deze code in de site om in te sluiten.

Contacteer ons