Zoeken naar de stripe

 
 
de stripe
Hotel en de Stripe Nederland Wijnjewoude Booking.com.
Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie. Hotel en Restaurant de Stripe 3-sterrenhotel.
Hotel Restaurant De Stripe Friesland.nl.
Het restaurant biedt ruimte aan 200 gasten en in de zomer is het heerlijk vertoeven op één van de terrassen. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de Friese gastvrijheid. Vriendelijke groeten, Familie de Vries, Hotel restaurant de" Stripe.
HOTEL RESTAURANT DE STRIPE Wijnjewoude, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle hotels in de buurt bekijken Alle restaurants in de buurt bekijken Bekijk 1 attractie in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Hotel Restaurant De Stripe. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
KiyOh Widget.
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Harrie 02/12/2018 meer. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving.
Hotel en restaurant de Stripe Startpagina Facebook.
Hotel en restaurant de Stripe voelt zich enthousiast. 28 december 2018 om 0624.: Namens het hele team een heel fijn oud en nieuw en een mega goed 2019 toegewenst! Opgelet: 30 december zijn wij vanaf 1400: gesloten tot en met 1 januari!
De Stripe Bakkeveen.nl.
It Kroese Beamke. Home Eten drinken De Stripe. Hotel Restaurant De Stripe. 9241 GW Wijnjewoude. Afhaalmaaltijden De Stripe. Hotel Restaurant De Stripe: Maaltijdservice. Hotel restaurant De Stripe geopend. De Stripe wordt Hotel Restaurant. De Stripe breidt uit met hotel-faciliteiten. Eigen website De Stripe.
Eetcafé-Restaurant De Stripe in Wijnjewoude Eet.nu.
In het verleden altijd erg tevreden over De Stripe geweest. Drie weken terug, na een lange tijd, weer eens een etentje gehad in het mooie restaurant waar nu ook een Hotel gevestigd is! De aankleding en het interieur is erg mooi en ook de ligging is prachtig.
De Stripe in Wijnjewoude Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Meer informatie over restaurant De Stripe. Met de familie. Jouw recensie over het restaurant De Stripe. Je recensie moet op zijn minst 120 tekens bevatten 0. Datum van je bezoek: 9 jan. Recent stond er in de Leeuwarder courant een vrij negative recensie over dit restaurant.
Hotel De Stripe in Wijnjewoude Nederland Reviewcijfer: 8.5 Zoover.
Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Stripe zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Acties voor Hotel De Stripe. Bent u de eigenaar?
Hotel Restaurant De Stripe Lunch Koffie gebak Borrel Diner Overnachting Contact: 0516-541215.
Warm koud buffet uitgebreid. Meest Markante Horecaondernemer Friesland. Nu ook bezorgmaaltijd in Gorredijk, Beetsterzwaag en Drachten. ECHTE Douwe Egbertskoffie 100% GENIETEN. Hotel Restaurant De Stripe. 9241 GW WIJNJEWOUDE. Mail: info@destripe.nl Telefoon: 0516-541215. Hotel Restaurant De Stripe 2017. Sitemanagement door Geralda de Vries.

Contacteer ons